Slujbe religioase în ajun și de Crăciun!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Slujbe religioase în ajun și de Crăciun!
Social 23 Decembrie 2015 / 18:22 882 accesări 1 comentariu

Joi, 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, Înaltpreasfințitul (ÎPS) Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, începând cu ora 8.15. Vineri, 25 decembrie, în ziua praznicului Nașterii Domnului, de la ora 9.00, ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. În timpul slujbei, Corala bărbătească „Armonia” va interpreta o suită de colinde tradiționale.

MOȘ CRĂCIUN VINE LA BISERICA „SF. MINA” DIN CONSTANȚA În ziua de Crăciun, la ora 11.30, Moșul va veni la Biserica „Sf. Mina” din parcul Tăbăcărie, atât pentru 600 de copii instituționalizați (abandonați, infectați cu HIV, cu dizabilități), cât și pentru copiii parohiei. Totodată, preoții vor aduce vestea Nașterii Domnului prin colinde.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

De la Petru Comarnescu... cetire ! 22:06:21 / 26 Decembrie 2015
”Colindă” antipopească !

Colindele popești (”de stea”) îs tradiționale în mintea (ne)cunoscătorilor... cuvântaci, cântaci ! Popii au furat, schimbat, deturnat sensul primordial LAIC al colindelor, a lor mitologie ante-cristică venită din protoistoria întemeierii limbii și... poporului român. Colindele bisericești actuale, popești (desigur !) sunt și ”tipul” Armonia și au apărut odată cu școlile de catiheți ca aceia a bădiții humuleștean.... ...Azi, diversi ”tătici” cu anteriu, mămici încălțate în pantofi cu ”cui”, pioase Smărăndici îmbrăcate cu sutiene ”Triumph” colportează TV din naos sau pronaos versificații despre divinul ”pruncuț” uzitate din perioada scrierii (de exemplu) ”O tannenbaum”, altă mare ”făcătorie” popeasco-marketingistă a veacului 19... Frecventați banalul ”Goagăl”, căci reverendarii cu sau fără mitră episcopală, contemporani neaoși ai veacurilor medievale, cetind ”dumnezeieștile” fapte și parascovenii ale unui Mache (”universitarul” cu doctorat în ”muzichii” biserico-mânăstirești a la Gheorghițăni Suceavăi), HABAR NU AU despre..., ei fiind price...puți cu precădere în aghiazmă și... tămâie !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1168 secunde