ŞOCANT! Fată de 13 ani, bătută violent de alte minore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ŞOCANT! Fată de 13 ani, bătută violent de alte minore

Social 07 Septembrie 2020 / 08:33 2157 accesări

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj s-a autosesizat, duminică, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care o adolescentă este bătută de alte patru fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, care are loc la Târgu Jiu.

Fata de 13 ani este pusă să stea în genunchi, iar celelalte fete o scuipă, o pălmuiesc, o trag de păr, o lovesc cu picioarele și pumnii folosind un limbaj ce nu poate fi reprodus. Cel care filmează își exprimă la un moment dat uluirea că fata nu plânge, în ciuda loviturilor primite.

În cadrul cercetărilor, „au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinseîntre 12 şi 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violente.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2051 secunde