ȘOCANT! Și-a ucis prietena și pe un vecin care i-a refuzat o țigară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sub influența drogurilor

ȘOCANT! Și-a ucis prietena și pe un vecin care i-a refuzat o țigară

Eveniment 25 Februarie 2018 / 11:52 1499 accesări

Scene șocante s-au desfășurat sâmbătă seară, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Un student arab a înjunghiat mortal un vecin, după ce acesta a refuzat să îi dea o țigară. Criminalul de 24 de ani a fost reținut de polițiști, însă, potrivit unor surse, povestea nu s-a terminat aici. Când au intrat în apartamentul său, criminaliștii au găsit-o și pe iubita tânărului, într-o baltă de sânge. Fusese prima victimă a celui ce părea să fie sub influența substanțelor halucinogene.

Tânărul a fost dus la audieri, unde a refuzat să dea declaraţii. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul ar fi consumator de droguri, iar la momentul comiterii crimelor s-ar fi aflat în stare de sevraj.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tânărul este fiul unui oficial din cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, care ar urma să îşi încheie mandatul. El a venit în România cu tatăl său, înscriindu-se la facultate. Vecinii spun că nu ştiu multe despre ucigaş, dar se arată extrem de surprinşi de gestul tânărului, conform romaniatv.net.

Taguri articol


12