Șocant! Tatăl vitreg a făcut sex cu fiica de 13 ani!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șocant! Tatăl vitreg a făcut sex cu fiica de 13 ani!

Eveniment 29 Martie 2018 / 15:51 6438 accesări

O puștoaică de doar 13 ani a fost siluită chiar de tatăl ei vitreg! Ba mai mult, se pare că fata a rămas și însărcinată cu bărbatul mamei ei.

Atunci când crezi că nimic nu mai poate șoca, apare câte o faptă de domeniul patologicului care te lovește drept în plex. Este și cazul șocant al unei fetițe de 13 ani care fost forțată să întrețină relații sexuale cu un individ care îi devenise tată vitreg. Grozăvia a fost descoperită chiar de mama fetei căci puștoaica a rămas și însărcinată cu tatăl vitreg. Potrivit oamenilor legii, în perioada 15.02 – 15.03.2018, la domiciliul său din Eforie Nord, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a întreținut în mod repetat raporturi sexuale normale cu o minoră, în vârstă de 13 ani. Totodată, există posibilitatea ca inculpatul să fi întreținut raporturi sexuale cu fata pe o perioadă mai mare de timp, însă nu au existat probe în acest sens. Cel puțin momentan. Cert este că minora este însărcinată în câteva săptămâni.

Astfel, la data de 27.03.2018, magistrații Judecătoriei Constanța au decis să admită propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa și „în baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihalache Cristian (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.03.2018 până la data de 25.04.2018, inclusiv”.

A intrat și Direcția pentru Protecția Copilului pe fir

Cazul a intrat imediat și în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. „O echipă mobilă formată din specialiști a însoțit mama și minora, alături de Poliție, la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea investigațiilor și a oferit consiliere psihologică“, transmite reprezentantul DGASPC Constanța.

În funcție de rezultatele anchetei Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, se vor stabili și măsurile ce se impun, având în vedere interesul superior al minorei. Aceasta a fost externată, astăzi, din spital și continuăm monitorizarea cazului. „Dacă Instanța va decide judecarea tatălui în libertate, mama și cei trei copii minori pot beneficia de protecție în cadrul Modului Mama și Copilul aparținând DGASPC Constanța“, a mai adăugat reprezentantul DGASPC.12
Pagina a fost generata in 0.5555 secunde