Societatea Română de Epidemiologie are un nou șef!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Societatea Română de Epidemiologie are un nou șef!

Sănătate 13 Noiembrie 2018 / 11:48 1481 accesări

Reunită la Sibiu la sfârșitul săptămânii trecute, Adunarea Generală a Societății Române de Epidemiologie și-a ales o nouă conducere.
Președinte a fost aleasă prof. dr. Doina Azoicăi, medic primar epidemiolog, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iași. Vicepreședinții aleşi au fost: dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, dr. Grațiana Chicin, Institutul Regional de Sănătate Publica Timișoara, Conf.dr. Daniela Piţigoi, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti şi Conf.dr. Emilian Popovici, Universitatea de Medicina si Farmacie „V.Babeş” Timişoara.
Mandatul la conducerea SRE este de 4 ani până în 2022.
”Ne dorim ca în acest mandat, Societatea Română de Epidemiologie să susțină interesele profesionale ale membrilor săi, să promoveze specialitatea de epidemiologie, să implementeze și să îmbunătățească politicile de Sănătate Publică, cu accent în mod deosebit pe prevenție. SRE se va implica în îmbunătățirea periodică a curriculei de pregătire a medicilor rezidenți prin antrenarea și participarea directă a acestora pentru optimizarea aspectelor de conținut și metodelor pedagogice astfel încât programul să reprezinte un real caracter formator, pentru dobândirea competențelor si abilitatilor necesare practicării profesiei”, a declarat prof. dr. Doina Azoicăi, președintele Societății Române de Epidemiologie.12
Pagina a fost generata in 0.1538 secunde