Șofer depistat în trafic în timp ce consuma băuturi alcoolice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șofer depistat în trafic în timp ce consuma băuturi alcoolice

Eveniment 06 Februarie 2023 / 15:15 654 accesări

”Recunosc, am consumat în jur de 3 – 4 beri împreună cu prietenii mei, iar după aceea m-am îndreptat către domiciliu”, acestea au fost cuvintele unui conducător auto depistat în timp ce conducea și consuma băuturi alcoolice pe drumurile din municipiul Constanța.

Duminică, 05 februarie, orele 17.30, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile aflat în serviciu pe raza Secției 2 Poliție Constanța observă la intersecția străzii Tulcei cu strada Zmeurei un autoturism marca Audi de culoare neagră aflat în trafic al cărui conducător consuma băuturi alcoolice.

Imediat, jandarmii au trecut la monitorizarea mașinii în trafic și au solicitat sprijinul Serviciului Rutier deoarece situația putea oricând duce la provocarea de victime sau pagube materiale. După aproximativ 5 minute de circulat pe drumuri publice aglomerate în cartierul Tomis III, mașina a oprit în fața unui bloc, acela fiind și momentul în care jandarmii au trecut la legitimarea șoferului care a coborât din autovehicul cu o sticlă de bere în mână, precum și a celorlalte persoane aflate în autovehicul.

La scurt timp, datorită indicațiilor primite, a sosit și echipajul de poliție care după efectuarea alcooltestului au confirmat consumul de alcool, deplasându-se cu conducătorul auto la Spitalul Clinic Județean pentru recoltarea de probe biologice.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1769 secunde