Şofer drogat, oprit în trafic cu focuri de armă la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Şofer drogat, oprit în trafic cu focuri de armă la Constanța

Trei poliţişti au pornit pe urmele unui şofer drogat
Eveniment 18 Mai 2022 / 08:38 816 accesări
Foto: IPJ Constanța

Foto: IPJ Constanța

Un bărbat a fost reținut după ce a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța, George, Ștefan și Andreea, din cadrul Secției 2, au observat un bărbat, care conducea haotic pe strada Dumbrăveni.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, accelerând viteza, pentru a-și pierde urma. Echipajul de poliție a pornit pe urmele autoturismului pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare, șoferul fiind somat în repetate rânduri.

Întrucât acesta nu a oprit, unul dintre polițiști, George, a executat 4 focuri cu armamentul din dotare, dintre care unul de avertisment, în plan vertical, și 3 în direcța pneurilor autoturismului, moment în care șoferul a oprit mașina, iar împreună cu pasagerul dreapta față au încercat să abandoneze vehiculul și să fugă. Cei 2 au fost imobilizați și încătușați de către polițiști, fiind conduși la sediul Secției 2, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, de 29 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru opiu și cocaină.

În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ieri, bărbatul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Precizam faptul că, în urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1709 secunde