Șoferii CT Bus Constanța sunt în grevă! Conducerea... speră...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Șoferii CT Bus Constanța sunt în grevă! Conducerea... speră...
Social, Administrație 20 Decembrie 2019 / 07:49 5576 accesări 12 comentarii

După ce, ieri, primarul Decebal Făgădău se lăuda în conferința de presă de sfârșit de an cu faptul că cea mai mare realizare, pentru el, a anului 2019, este înființarea CT BUS, iată că, în această dimineață „CT Bus SA informează publicul călător că, din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieși pe trasee, nu poate asigura transportul în comun la această oră în municipiul Constanța.“ În scurtul comunicat, conducerea CT Bus nu suflă o vorbă despre motivele pentru care șoferii au recurs la această măsură. „Conducerea CT Bus SA a avut pe parcursul zilei de ieri și în această dimineață mai multe runde de discuții cu reprezentanții conducătorilor auto însă aceștia refuză în continuare să se întoarcă la lucru“, se mai arată în comunicat, fără alte explicații. Dacă „rundele de discuții“ au fost purtate cu reprezentanții șoferilor cu aceeași lipsă de respect și de profesionalism,cu care a fost încropit comunicatul, atunci nu ne miră faptul că „transportul în comun nu se poate asigura la această oră“.

În finalul apoteotic al comunicatului, conducerea CT Bus spune: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”. Lăsăm la o parte greșeala de exprimare din începutul frazei, dar nu putem să nu observăm că blocarea transportului în comun în municipiului Constanța este doar un disconfort, pe care conducerea CT Bus s-a gândit să îl combată cu o armă pe măsură - speranța. Domnule primar, nu aveți nimic de spus?

După ce au pichetat joi sediul CT Bus şi după câteva runde de negocieri eşuate cu conducetarea societăţii, vineri şoferii au hotărât să nu iasă pe trasee. Şoferii spun că prima de Crăciun este doar una dintre problemele care a declanşat această grevă spontană şi că s-a ajuns în această situaţie din cauza lipsei comunicării. La această oră încă nu se ştie când va reîncepe circulaţia autobuzelor în oraş.

UPDATE

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC -Începând cu ora 13.20 autobuzele CT BUS și-au reluat circulația. Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat! CT Bus S.A.“. Am redat integral informarea primită de la CT Bus la ora 14.13.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1592 secunde