Șoferul care a lovit mortal cinci persoane într-o stație nu era drogat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șoferul care a lovit mortal cinci persoane într-o stație nu era drogat

11 Aprilie 2016 / 16:55 651 accesări

Șoferul care în urmă cu o săptămâna de zile a intrat în plin cu mașina într-un grup de persoane ce se aflau într-o stație de autobuz din municipiul Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit și alți doi au fost răniți, nu consumase droguri, arată rezultatele probelor venite de la Institutul de Medicină Legală Iași.

„Acesta este rezultatul definitiv, cel dat de laboratorul de toxicologie. Probele au fost luate și din sânge și din urină și au ieșit negative în ambele părți. Acesta e rezultatul final, care va fi la dosarul cauzei. Rezultatul a fost primit de organele de cercetare penală”, a declarat, pentru Agerpres, directorul Spitalului Județean de Urgență Brăila, dr. Mihail Iugulescu.

Rezultatele expertizei toxicologice venite de la IML Iași infirmă astfel analizele preliminare făcute în ziua accidentului, la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila, care arătau că șoferul consumase droguri. Potrivit specialiștilor, există posibilitatea ca aparatele să fi fost păcălite de faptul că șoferul, Marius Negoiță, în vârstă de 27 de ani, lua medicamente pentru epilepsie, o boală pe care o ascundea de zece ani.12