Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10

Divertisment 08 Aprilie 2021 / 20:53 484 accesări

Radu Carbon, pe numele său real Radu Vieru, este un șofer de autobuz cu toate glumele la el, astfel că apariția sa de seara trecută, a doua la iUmor, l-a trimis direct în finala sezonului zece.

Radu mărturisește că a fost nevoit să își ia un nume ”de scenă” nu pentru că s-a apucat de stand-up, ci din cauza meseriei sale de șofer.

"Dacă tu puneai frână într-o intersecție, știa unde să-ți scrie pe Facebook", râde acesta.

Materialul său i-a cucerit pe Cheloo și Delia, dar și pe cei de acasă, care l-au votat și l-au trimis direct în finală, însă Mihai Bendeac l-a provocat să vină cu un număr și mai bine pregătit.

”Mă gândesc că un material mult mai strâns, un material de calitate, un material cu soi de experiență de scenă ar putea să vă transforme în mod real într-un om care poate performa în stand-up. Pentru acest moment, răspunsul meu este unul negativ, însă nu este un răspuns negativ așa cum au mai fost răspunsuri negative în zilele anterioare, ci este un răspuns negativ pentru un om care chiar are potențial", i-a spus Mihai Bendeac.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.Ştiri recomandate

Bancuri cu betivi
Bancuri cu betivi 307 accesări
12
Pagina a fost generata in 1.0782 secunde