Șoferul din Constanța, care a fugit de polițiști și a lovit mai multe mașini, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șoferul din Constanța, care a fugit de polițiști și a lovit mai multe mașini, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Eveniment 22 Septembrie 2023 / 18:17 638 accesări

Șoferul care a provocat joi un accident într-o intersecție din apropierea gării din Constanța, cu o mașină furată, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, care au tras șase focuri de armă în plan vertical. Însă bărbatul și-a continuat cursa.

Pentru că polițiștii au blocat drumul cu mașinile, șoferul a lovit trei autoturisme, după ce mai avariase unul pe traseu.

O persoană a fost rănită și a fost transportată la spital cu multiple traumatisme.

Șoferul (32 de ani), care avea permis de conducere emis în Austria, a fost testat și pentru alcool și pentru droguri, iar rezultatele au fost negative.

Joi seară a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, pentru vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.

Iar vineri procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au decis să-l plaseze sub control judiciar, pentru 60 de zile.Ştiri recomandate

12