Șoferul oprit cu focuri de armă în Constanța, arestat pentru 30 de zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șoferul oprit cu focuri de armă în Constanța, arestat pentru 30 de zile

Eveniment 15 Noiembrie 2018 / 08:17 907 accesări

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv miercuri, pentru 30 de zile, după ce, în urmă cu o săptămână, s-a sustras controlului rutier şi a pus în pericol viaţa unui agent de circulaţie pe care l-a acroşat cu autoturismul, ulterior fiind oprit cu focuri de armă de către echipajul de poliţie pornit în urmărire, informează IPJ Constanţa.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, pe data de 7 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa au oprit şi scos din trafic un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism Mercedes S Class pe strada Cumpenei din municipiul Constanţa şi care a virat la stânga pe marcajul dublu continuu longitudinal.

"În momentul în care poliţiştii au solicitat şoferului să prezinte documentele pentru verificare şi control, acesta a declarat date neadevărate, ulterior pornind în trombă, cu viraj brusc stânga, fiind pe cale să acroşeze unul dintre poliţiştii de la faţa locului, cu partea lateral stângă a autoturismului. În continuare, poliţistul l-a somat verbal pe tânărul în cauză să oprească, iar pentru că acesta nu s-a conformat, a folosit armamentul din dotare, trăgând trei focuri de armă, două în plan vertical şi al treilea în direcţia anvelopelor", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Poliţiştii au mai precizat că tânărul a oferit datele unei alte persoane atunci când a fost oprit în trafic, iar autovehiculul respectiv a fost înstrăinat de mai multe ori, la diferite persoane din mai multe judeţe, fără înscrierea în certificatul de înmatriculare a datelor noului proprietar. El a fost prins marţi, atunci când poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore.

Şoferul fugar a fost identificat şi reţinut, iar miercuri instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, ulterior fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.

(sursa: AGERPRES, foto:ziudeconstanta.ro)12
Pagina a fost generata in 0.1656 secunde