Solomon Wigler, fostul consilier al lui Oprescu, condamnat la un an şi patru luni închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Oprescu, condamnat la un an şi patru luni închisoare

14 Ianuarie 2016 / 22:43 1849 accesări

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, a fost condamnat joi, de Tribunalul Bucureşti, la un an şi patru luni de închisoare, în dosarul în care este acuzat că a luat 25.000 de euro ca să obţină eliberarea unei autorizaţii de construire a unui sens giratoriu pentru două supermarketuri.
Solomon Wigler a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, iar judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care l-a condamnat a dispus şi confiscarea de la acesta a sumei de 25.000 de euro şi a menţinut sechestrul asigurător pus de procurori pe bunuri ale accestuia.
Decizia poate fi contestată de Solomon Wigler şi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care va da o decizie definitivă în această cauză.
Dosarul în care Solomon Wigler a fost condamnat joi este desprins din el în care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, tot pentru trafic de influenţă, respectiv pentru că ar fi luat 204.000 de euro pentru intervenţii în aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale.12
Pagina a fost generata in 0.2196 secunde