Sophia Floersch, intervenție chirurgicală pe durata a 11 ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După accidentul din Formula 3 Sophia Floersch, intervenție chirurgicală pe durata a 11 ore
Sport 20 Noiembrie 2018 / 14:19 219 accesări
Sursa foto: Facebook Sophia Floersch

Sursa foto: Facebook Sophia Floersch

Pilotul german în vârstă de 17 ani Sophia Floersch, care a supravieţuit unui teribil accident petrecut duminică, 18 noiembrie, în cursa de Formula 3 de pe circuitul Grand Prix din Macau, a necesitat o intervenţie chirurgicală care a durat 11 ore. Sophia Floersch a suferit o fractură a coloanei vertebrale, iar medicii au apelat la o grefă osoasă, o bucată din osul şoldului fiind transplantat. Potrivit medicilor care au operat-o, Sophia Floersch are toate semnele vitale stabile şi îşi poate mişca singură membrele. Perioada de convalescenţă va fi de o săptămână sau două.

Doi dintre ceilalţi răniţi, pilotul japonez Sho Tsuboi şi un fotograf,au fost externaţi, iar sub observaţie au rămas un fotograf, care a fost lovit la ficat, şi un oficial al cursei, lovit la obraz.

Accidentul din cursa de la Macau s-a produs în turul patru al cursei. În plină viteză, monopostul condus de Floersch a zburat pur și simplu peste zidul de protecţie, la un viraj.

Directorul Frits Van Amersfoort, şeful echipei olandeze din care face parte Sophia Floersch, a declarat, potrivit motorsport.com, că a primit o poză cu sportiva zâmbind după operaţie. „Intervenţia a fost dificilă, sperăm să te revedem cât mai repede în locul tău, într-o maşină de curse”, a spus Van Amersfoort.12
Pagina a fost generata in 0.3525 secunde