Sorin Blejnar, ACHITAT într-un dosar de evaziune cu produse petroliere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sorin Blejnar, ACHITAT într-un dosar de evaziune cu produse petroliere
Justiție 13 Martie 2018 / 16:33 361 accesări 3 comentarii

Decizie neaşteptată a magistraţilor de la Tribunalul Braşov! Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar a fost achitat de judecători într-un dosar de evaziune cu produse petroliere. Potrivit România TV, decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată. Din primele informaţii, ar fi vorba de un dosar în care Sorin Blejnar era acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani . Prejudiciul în dosar s-ar ridica la 22 de milioane de lei.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

roman 17:15:45 / 13 Martie 2018
mda...

asta e justitie? pt ce au magistratii si nu numai ei, toti bugetarii din ministerul justitiei, salarii astronomice vis a vis de restul romanilor? grefieri, adica dactilografi, cu salarii nete de 6-7000 lei, sporuri peste sporuri, de pensii , ce sa mai spui.... nu merita nici salariul mediu, nici macar atat !!!

Nu Salariul e problema 13:04:08 / 14 Martie 2018
..CI.... GÂNDIREA IPOCRIZIA BASISTA ÎMPUȚITĂ A PDL-PNL CIUMA GALBENĂ

INCREDIBIL.. Cum sistemul ticăloșit PDL-PNL CIUMA GALBENĂ își apără slugile sau cozile de topor cu care au PARADIT politicieni și oameni nevinovați... Fără număr ar fi fost anii de pușcărie pe care ar fi trebuit să-i facă acest MAFIOT al PDL PNL CIUMA GALBENĂ cel care e responsabil de "dispariția" lui Marta ...La fel a fost "achitat" alt mafiot PDL-PNL CIUMA GALBENĂ ...blaga ...Intreadevar "JUSTIȚIA a fost.... Oarbă"pt uni și CIUMA pt Alții ...(Vezi cazul lui Nic Ctinescu.. Condamnat la 5;ani pt că și-a permis să câștige alegerile locale din Constanța în dauna PDL-PNL CIUMA GALBENĂ ... Nu puteau altfel sa "scape';de el și de Radu )

AICI problema sânt..... 12:49:53 / 16 Martie 2018
... ARICI PANSATI gigi și ion

.. Ultimii fraieri care mai susțin pe acest mafiot și partidul din care provine !!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2429 secunde