Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD
Politică 15 Iunie 2017 / 15:25 4305 accesări 4 comentarii

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD de către Comitetul Executiv Național al partidului, cu unanimitate de voturi.

La propunerea președintelui PSD Liviu Dragnea și a șefilor de filiale prezenți la ședință au decis excluderea sa din partid pentru gravele prejudicii de imagine și nerespectarea deciziilor.

Vom reveni.

Taguri articol

4 comentarii

Român 17:53:43 / 15 Iunie 2017
Jigodiile !

PEDELISTUL ȘI LAȘUL DRAGNEA LIVIU NICOLAE, STĂ CA " R. . . . .L IN IARBĂ " și LA SCOS LA ÎNAINTARE PE CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ! VÂLCOV DARIUS și DRAGNEA LIVIU NICOLAE SUNT DOI HOȚI ȘI PUNGAȘI, CARE AU FURAT ȘI JEFUIT ȚARA ÎN LUNG ȘI-N LAT, AU AVERI CA " FRAȚII LOR DE CRUCE " DIN PDL ȘI ACUM, STAU PITIȚI, CA SĂ NU SPUNĂ CAREVA, CEVA DESPRE FURCIUNILE ȘI HOȚIILE LOR, AMÂNDOI SUNT NIȘTE OAMENI DE NIMIC, SUNT DOUĂ LICHELE POLITICE LA PROPRIU ȘI LA FIGURAT, S-AU FOLOSIT DE POPULARITATEA LUI VICTOR VIOREL PONTA, DUPĂ CARE L-AU ÎNLĂTURAT ȘI ACUM ÎI PROMIT DIN NOU FUNCȚIE IN VIITORUL GUVERN, DUPĂ CARE ÎL ÎNDEPĂRTEAZĂ, VICTOR PONTA, ATENTIE LA MINCIUNILE CELOR DOI EXCROCI : DRAGNEA LIVIU NICOLAE ȘI VÂLCOV DARIUS, PDL - ȘTI NEMERNICI !

Nicu duru 18:32:29 / 15 Iunie 2017
Pentru Oligofrenul postac

Gogule s-au încaerat aia lăudați de tine. . Prea prost, prea ca la .....

Român 21:44:50 / 15 Iunie 2017
Discreditarea

Tu ai votat psd-știi și tot tu, nicu duru, faci pe " viteazul " din boscheți, precum r..... l din iarbă , stai cuminte, că și pnl-știi, pdl-știi, pmp-știi, usr-știi...... tăi, sunt tot niște : golani si derbedei politici ca și cei din psd, toți sunt " frați de cruce " la : furat, hoțit, destrăbălare, amantlâcuri......... ! Toți sunt la fel și totodată cine se aseamănă se adună : hoți, amante, amanți, averi peste averi, că doar au de unde, de la : românii care muncesc și trudesc pentru un salariu de mizerie și pensionarii care au pensii de batjocură în cei 30 de ani de la așa zisa revoluție din 1989 și care partide politice s-au perindat pe rând pe rând la cârma țării, României și românii au sărăcit continuuuuu, iar politicienii s-au îmbogățit continuuu, nesperat de mult și fără milă de poporul român, fapt ce credem, că conducătorii României, nu sunt români ci sunt aciuați, veniți din alte țări, adică sunt străini de neamul românesc și cum pot avea milă de noi, românii, când ei, nu au legătură de sânge cu poporul român ?!

TSD 11:34:29 / 18 Iunie 2017
Motiunea

Conducerea PSD, cat si guvernarea au fost privatizate, la fel ca drumurile din Teleorman, iar criza guvernamentala din prezent se poate incheia intr-un mod constructiv, prin demiterea sau demisia lui Dragnea, continuarea Guvernului Grindeanu si alegerea unui nou lider PSD.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2545 secunde