Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie

Politică 11 Ianuarie 2017 / 20:30 731 accesări

Premierul Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie, deciziile fiind publicate miercuri seara în Monitorul Oficial.

Doru Vişan a devenit secretar de stat în ministerul Energiei, anterior el deţinând funcţia de director al Sucursalei Electrocentrale Paroşeni, în cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Dumitru Daniel Botănoiu şi Dănuţ Alexandru Potor au fost numiţi secretari de stat în cadrul ministerului Agriculturii. Botănoiu, secretar de stat în Guvernul Ponta şi în Guvernul Cioloş până în octombrie 2016, este un apropiat al lui Paul Stănescu (PSD Olt), iar Alexandru Potor deține funcția de președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România (FNGAL) şi a candidat pentru o funcție de senator în Parlamentul României din partea PSD în Ialomiţa.

De asemenea, Emil Florin Albotă îl înlocuieşte pe Nelu Stelea ca inspector general, cu rang de secretar de stat, în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. La începutul lui septembrie 2016, Emil Florin Albotă a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Cariera sa politică este legată de UNPR şi Ion Toma. El a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al UNPR Olt, dar în octombrie s-a alăturat PSD.12