Sorin Grindeanu, audiat la DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sorin Grindeanu, audiat la DNA
Politică 13 Septembrie 2017 / 13:03 1305 accesări 0 comentarii

Fostul premier Sorin Grindeanu este audiat la sediul DNA, potrivit unor surse. Sorin Grindeanu a fost citat în calitate de martor într-un dosar de corupție. Deocamdată nu este cunoscută cauza în care fostul premier este audiat. Sorin Grindeanu a ajuns la DNA în jurul orei 12.00, având calitatea de martor într-un dosar penal aflat în instrumentarea DNA. Fostul premier a depus plângere pe numele unor funcţionari ai Guvernului în perioada în care se afla la conducerea Executivului, deşi majoritatea parlamentară îi ceruse demisia.

Totodată, un alt dosar care ar putea avea legătură cu fostul premier este cel privind retrocedarea unor imobile din Timişoara, unde Grindeanu a fost primar. În această anchetă sunt vizate mai multe persoane, printre care şi actualul edil din Timişoara, Nicolae Robu.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.21 secunde