Sorin Mihăilescu intră în greva foamei, în faţa Primăriei Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„CU FARUL PÂNĂ LA MOARTE!” Sorin Mihăilescu intră în greva foamei, în faţa Primăriei Constanţa
Sport 29 Iulie 2018 / 19:50 1906 accesări 6 comentarii

După ce Primăria Constanța nu a inclus pe lista proiectelor referitoare la finanţarea Asociaţiilor Sportive şi Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa, în şedinţa de Consiliu Local programată marţi, 31 iulie, fostul lider al suporterilor farişti, Sorin Mihăilescu, a anunţat pe pagina personală de Facebook faptul că va intra în greva foamei, începând de luni, în faţa Primăriei.

Asociația Handbal Club Dobrogea Sud Constanța, Clubul Sportiv Universitar Neptun Constanța, Asociația Sportivă Baschet Club Athletic Constanța, Clubul Sportiv Phoenix Constanța, Asociația Club Sportiv Tomitanii Constanța, Asociația Club Sportiv Academia de Volei Tomis Constanța, Asociația Club Sportiv Top Volei 05 Constanța, Clubul Sportiv Top Star TT Constanța şi Clubul Sportiv Știința Constanța vor primi finanţare de la bugetul local, dar nu şi SSC Farul, formaţie promovată în eşalonul secund al fotbalului românesc.

„Am luat o decizie radicală! Luni, la ora 12.00, voi intra din nou în greva foamei. În fața Primăriei Constanța. Voi încerca să fac un act notarial că fac totul pe propria raspundere şi voi merge până la capăt! NU POT ACCEPTA CA FARUL MEU SĂ MOARĂ DIN NOU! Prefer să mor eu și să vă dați mâna toți fariștii! Farul merită să meargă mai departe! Curat! Fără să fie folosit în scopuri electorale, imobiliare și finaciare! Dacă voi muri dați-vă mâna pentru Farul! Pentru Suporter Spirit Club Farul! Este clubul SUPORTERILOR! NU CEDAȚI! Pierdeți un „nebun”, dar vă regăsiți identitatea! CU FARUL PÂNĂ LA MOARTE!”, a spus Sorin Mihăilescu, cel care, în urmă cu cinci ani, a mai fost în greva foamei, la stadion, protestând atunci din cauza situaţiei grave în care se afla FC Farul Constanţa, club intrat în faliment în anul 2016.

Tot Sorin Mihăilescu a menţionat pe pagina de Facebook faptul că se va face o petiţie către Curtea de Conturi referitor la distribuirea fondurilor către echipele sportive. De asemenea, se va cere să fie verificat clubul SSC FARUL conform legii!

Loading...

6 comentarii

Cristi 21:35:57 / 29 Iulie 2018
?

Cine e Sorin Mihailescu?

Marian 23:22:16 / 29 Iulie 2018
Pentru Cristi

Un fraier care încearcă să prosteasca primăria să cotizeze, fara sa ceară explicații pt cheltuielile făcute ..... Este normal sa intre in greva foamei daca nu mai are ce "păpa" de la primărie..... Un sfat pt Sorin:"nu mai posta in salvatorul echipei, cand tu defapt, ești un parazit pt echipa".

Nelu 06:08:04 / 30 Iulie 2018
Pentru Cristi

Sorin Mihăilescu ești un parazit, nu te mai agitata atât ca nu te bagă nimeni in seama

George 07:46:27 / 30 Iulie 2018
Greva foamei...

Oricum e un fomist, o sa-i placa sa faca foamea.

Cristi 08:47:54 / 30 Iulie 2018
Pentru binele Farului

Suporterii trebuie sa se delimiteze si sa-l indeparteze pe mafiot, daca vor ramane alaturi de mihailescu si de capusile aduse de el, SSC Farul se va desfiinta. Niciodata nu vom avea echipa daca nu suntem sprijiniti de autoritati, trebuie sa ne facem frate cu dracul(psd) pana trecem puntea, dracul (psd), nu va ramane mult timp la conducerea orasului iar autoritatile ajuta peste tot in lume sportul

Dragan Dumitru Razvan 10:07:33 / 30 Iulie 2018
Un impostor

Dragane cate dintre comentariile astea sunt scrise de tine? Am inteles ca ai plangere la politie ca ai jignit pe pagina ta o femeie.O sa te ingroappe balerina aia pe care ai jignit-o,ti-ai pus paie in cap.Femeia aia e respectabila nu e wc.Wc esti tu jegule,te ai vandut.un mincinos si un escroc asta esti.l ai vandut pe Chirita,luai banii de la copii si nu ii dadeai lui Chirita.O sa se convinga Pitu cu tine.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2739 secunde