Sorții vor decide grupele ediției a 27-a la Trofeul „Telegraf“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Miercuri, de la ora 11.00 Sorții vor decide grupele ediției a 27-a la Trofeul „Telegraf“
Sport 09 Ianuarie 2018 / 16:23 2671 accesări 12 comentarii

Reprezentanții celor 35 de formații participante la a 27-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din țară rezervat veteranilor, vor avea emoții mari miercuri, de la ora 11.00, la Restaurantul „Sport” din Constanța, situat pe strada Cuza Vodă. Tragerea la sorți va stabili componența grupelor la ediția din acest an, care va începe la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 13 ianuarie, la Sala Sporturilor. Sâmbătă se va juca de la ora 16.00, fiind programate cele șapte partide în care vor evolua echipele considerate cap de serie, iar duminică, de la ora 9.30, se vor disputa cele 14 meciuri contând pentru prima etapă din ambele turnee.

În turneul principal vor fi cinci serii a câte cinci echipe, iar în turneul „ultra” old-boys, două serii a câte cinci formații. În optimile de finală ale turneului principal se vor califica primele trei clasate din fiecare grupă, plus echipa de pe locul 4 cu cea mai bună linie de clasament. În turneul „ultra” old-boys se vor califica în semifinale primele două clasate din fiecare grupă.

Echipe participante - turneul principal (jucători cu vârsta peste 35 de ani) - Capi de serie: ASC Săgeata Stejaru (campioana en titre), Săgeata Stejaru, Macedonia Ovidiu, Voința Valu lui Traian și Telegraf; NGM Inter Năvodari, VDT Construct Constanța, Athletic Club 1973 Constanța, Store Constanța, FC Constanța, AS Cariocas Constanța, Chimpex Constanța, AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari, FC Amicii Constanța, CSO Murfatlar, CS Agigea, Tomis Reyna Construct Constanța, Oportun Mangalia, SSC Farul Constanța, UDTTMR Valea Dacilor, Ancora Mangalia, Olimpia Apă Canal Constanța, Liga Ofițerilor Constanța, CFR-Municipal Constanța și CS Eforie.

- turneul „ultra” old-boys (jucători cu vârsta peste 45 de ani) - capi de serie: Vertiroll Vulturii Cazino Constanța (campioana en titre) și ASC Săgeata Stejaru; Telegraf, Săgeata Stejaru, AS Real Năvodari, CSO Murfatlar, CS Mihail Kogălniceanu, Oportun Mangalia, Municipal-CFR Constanța și „Tanța și Costel” Medgidia.

Trofeul „Telegraf” este organizat de cotidianul „Telegraf” și Asociația Județeană de Fotbal Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Iată în continuare Regulamentul ediţiei din anul 2018:

@ Trofeul „Telegraf“ la fotbal în sală este o competiţie particulară deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în zona Dobrogea.

@ Au drept de joc în turneul principal numai cei născuţi până la data de 31 decembrie 1983 (inclusiv). La turneu nu pot evolua jucătorii activi care participă în Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a de fotbal și în campionatele de fotbal din străinătate (primele trei eşaloane), precum şi în Campionatul Naţional de fotbal în sală (Liga 1 şi Liga a 2-a) și în campionatele de fotbal în sală din străinătate (primele două eşaloane) sau care au jucat în aceste campionate în anul 2017. La turneul principal pot evolua jucătorii activi născuți până la data de 31 decembrie 1978 (inclusiv).

@ În turneul „ultra” old-boys au drept de joc numai cei născuți până la data de 31 decembrie 1973 (inclusiv).

@ Angajaţii „Telegraf“ şi Neptun TV vor fi exceptaţi de la condiţiile de vârstă, dar nu pot evolua decât la echipa Telegraf.

@ Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală, cu următoarea excepţie: faulturile nu se contabilizează. De asemenea, când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei, se acceptă prevederile din acest regulament.

@ Terenul de joc are dimensiunile terenului de handbal, autul urmând a se executa cu piciorul.

@ Fiecare meci va avea două reprize a 20 de minute, cu pauză de 3 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 40 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute fiecare; dacă egalitatea persistă, se apelează la loviturile de departajare, câte 3 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj.

@ Echipele din teren vor fi alcătuite din 5 jucători şi 1 portar; lotul poate conţine maximum 20 de jucători, cu condiţia să fie anunţat până la primul joc pe o listă care să cuprindă: numele şi prenumele jucătorilor, anul naşterii şi semnătura fiecărui jucător, iar această listă să fie semnată şi parafată de un medic şi de reprezentantul echipei. Delegatul echipei va înmâna organizatorilor și copiile actelor de identitate ale jucătorilor înscriși pe tabel. Orice modificare ulterioară a listei nu va fi admisă, iar un jucător nu poate evolua decât la o singură formaţie. Jucătorii sunt obligaţi să deţină asupra lor un act de identitate oficial (B.I., C.I. sau paşaport), pentru a se putea rezolva imediat eventualele contestaţii. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa care va încălca regulamentul va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.

@ Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 5 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat pentru partida următoare, Comisia de Organizare a competiţiei urmând să decidă dacă suspendarea se măreşte la mai multe etape, în funcţie de gravitatea faptei care a dus la eliminare.

@ Contestaţiile, însoţite de taxa de contestaţie, se pot depune după partidă, în cel mult 15 minute, depăşirea acestui termen ducând la anularea contestaţiei. Contestaţia se face pe un singur jucător în parte.

@ Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiţiei.

@ Câştigătoarea turneului principal va primi Trofeul “Telegraf”, care este transmisibil.

@ Achitarea taxei de înscriere în competiţie înseamnă acordul necondiţionat cu regulamentul prezentat anterior.

Citește și:

35 de echipe la startul ediției a 27-a a Trofeului „Telegraf”

SSC Farul amenință supremația Săgeților

S-a completat careul de ași de anul trecut

Campioana en titre își va apăra trofeul în turneul principal

Prima zi de înscrieri din... 2018 la Trofeul „Telegraf”

loading...

12 comentarii

Participant 20:41:49 / 09 Ianuarie 2018
Respectare Regulament

Sperăm că in această competiție cu tradiție pe plaiurile dobrogei toate echipele participante sa respecte regulamentul domnilor organizatori , nu cum sa întâmplat pana acum toți acei oameni cu potența financiară au apelat la jucători activi sau internaționali de futsal. Hai sa stopam acest precedent si sa facem din această competiție una frumoasă . Succes la toate echipele participante.

Anonim 20:46:19 / 09 Ianuarie 2018
Trofeul Telegraf

Nu mai vrem jucatori din afara județului.........ajunge cu orgoliile astea prostești.......ne-am saturat de ele......Manescule ia puțină atitudine si pune capăt la mizeriile astea.........

Participant 22:09:58 / 09 Ianuarie 2018
Regulament

Cum ar fi ca la acest turneu cele 2 echipe care aduc jucători dîn afară Constantei sa nu întâlnească pe nimeni pana în finala adică sa joace finala intre ele.Practic dacă noi nu vrem jucători din afară Constantei nu participam la meciurile împotriva acestor ,,giganti"și ei sa ajungă în finala prin neprezentare.Cred ca doar așa își vor da seama ca nu mai sunt dorite și vor înceta sa mai cumpere jucători din afară. CA ȘI PROPUNERE....UNIȚI-VA ȘI FACEȚI O ECHIPA A CONSTANTEI DE FUTSAL.TOT AVEȚI IDENTITATE COMUNA (SAGEATA STEJARU).Noi cei ce venim la acest turneu vom veni la meciurile voastre și va vom susține.

Viorel 06:58:40 / 10 Ianuarie 2018
Intrebare

Intrebarea mea de ieri pt organizatori din vina mea a aparut gresit. Vreau sa stiu in ce categorie de varsta vor evolua cei de la OLd Boys Navodari,se pare ca este inscrisa eronat

Pt organizatori 10:51:52 / 10 Ianuarie 2018
Ianos

Nu se va respecta nimic doar o echipa va avea jucatori din afara acs sageata care nu a semnat acordul intr e echipele din judet...... uniti va toate echipele si nu jucati cu cei care au jucatori din afara judetului,sa castige prin neprezentare sa ia si fluieraturile tribunei.......Lungu face toate magariile nu i Manescu de vina , auziti la el discriminare , pai domnule Lungu cum poate fi discriminare cand turneul este dedicat exclusiv echipelor din regiunea dobrogea , aici nu i discriminare?

Participant 10:59:25 / 10 Ianuarie 2018
Trofeu telegraf

Domnilor reprezentanti unitiva si scapati de aceasta echipa de machidoni care urmaresc doar fala si ambitiile dintr e ei ....... vorbiti acum intr e voi si nu jucati cu aceasta echipa care aduce jucatori don afara judetului

..... 11:37:46 / 10 Ianuarie 2018
....

Telegraf sscfarul Murfatlar athletic club CFR municipal

gogu 90 11:49:50 / 10 Ianuarie 2018
hai eforie!

Cu cine a picat Eforie?

Suporter 12:54:40 / 10 Ianuarie 2018
Tragere la sorti

Buna ziua! Ce grupe sunt?

Guliu Frustratu Bulangiu 18:08:38 / 10 Ianuarie 2018
Sunt o Zdreanță De Om

Pai era de așteptat ca un infect de om precum machedonul asta fără ceer de guliu frustratu bulangiu sa nu semneze acel acord. Dnule Adrian Lungu si Dnule Manescu dacă renunțați la astfel de scursuri ale societății credeți ca nu se vor mai gasi echipe care sa le ia locul....??? Dnilor gândiți ca trebuie stopat acest machedon infect care vine cu jucatori de peste tot.

Guliule 14:16:54 / 11 Ianuarie 2018
Asculta

Daca aveti sânge in instalație toate echipele din grupa sa nu ne prezentam cu asc săgeata.Ar fi cea mai mare umilință posibilă din viața lui guliu.

FAN TROFEU 18:13:33 / 11 Ianuarie 2018
PENTRU IANOS

Cred că nu înţelegi bine primul alineat din regulamentul turneului care spune că - Trofeul „Telegraf“ la fotbal în sală este o competiţie particulară deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în zona Dobrogea. Nu scrie că turneul este rezervat echipelor din Dobrogea. Spune cu precădere, deci poate participa oricine doreşte.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.264 secunde