„Soul Vibrations”, fotografie și emoții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Soul Vibrations”, fotografie și emoții

Monden 25 Mai 2015 / 00:00 1215 accesări

A fost plin Argo Pub, sâmbătă după-amiază. Motivul?! Vernisajul primei expoziții de fotografie semnate Lucia Tarase - „Soul Vibrations”. Prieteni și colegi fotografi i-au fost alături Luciei la un eveniment cu dichis, animat de poeta Amelia Stănescu și de vocea Andreei Dragu.

„Soul Vibrations” înseamnă nopți speciale petrecute la concerte nocturne, în compania muzicii și a celui mai bun prieten: aparatul de fotografiat. Însă rolurile s-au schimbat sâmbătă seară, când în centrul atenției s-au aflat Lucia Tarase și fotografiile sale. „Au fost momente emoționante și oarecum neobișnuite pentru mine, deoarece în majoritatea cazurilor eu mă aflu în spatele obiectivului foto. Și de această dată am avut aparatul de fotografiat la mine, însă l-am lăsat pe mâini bune, elevului meu, un viitor fotograf talentat”, a spus autoarea expoziției.

„Am avut parte de multe surprize frumoase și le mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-au făcut-o de a fi alături de mine într-un moment atât de important al carierei mele de fotograf. Însă surpriza serii a fost profesorul meu de curs de webdesign, Florin State, de la GMB Computers, care a venit personal să-mi înmâneze diploma de absolvent al cursului. De asemenea, a ținut un discurs elogios despre mine. Se pare că am fost o cursantă silitoare”, a mai spus autoarea primei expoziții de fotografie de concert din Constanța.

Au fost portretizați de Lucia Tarase artiștii: Corneliu Stroe, Roxana Stroe, Mike Godoroja, Adrian Naidin, Clay Windham, Dean Bowman, Dorian Pîrvu, Elena Gatcin, Emil Bîzgă, Eugen Amarandei, Florian Lungu „Moșu”, Ionuț Micu. Lista continuă cu: Izabela Barbu „Jezebel”, Bogdan Pârlea, Cătălina Oana Beța, Liviu Mărculescu, Lucian Săuleanu, Silviu-George Covaci, Toma Enache și trupa rock Maddriven, formată din: Gabi „Guriță” Nicolau - vocalistul Trupei Krypton, Tibi Duțu, Cosmin Muja, Bogdan Costea și Cristian Broască.

Lucia Tarase studiază din anul 2013 fotografia de concert, sub îndrumarea renumitului fotograf Davide Susa din Italia, specializat pe fotografia de jazz, cu numeroase premii JazzIt Awards.

La Argo Pub, expoziția „Soul Vibrations” va rămâne deschisă timp de o săptămână.

Taguri articol


12