Spărgătorii Colegiului Farmaciștilor și-au primit rețeta: Arest preventiv!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Spărgătorii Colegiului Farmaciștilor și-au primit rețeta: Arest preventiv!

Eveniment 26 Noiembrie 2018 / 12:00 545 accesări

Duminică, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Mercur din Constanța, un echipaj de jandarmi a observat trei persoane cu vârstele cuprinse între 28-46 de ani care aveau asupra lor o geantă voluminoasă și mai multe bunuri. La vederea echipajului, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers. Au fost somate, s-au oprit, au fost legitimate și li s-a făcut controlul corporal sumar și a bagajelor. În bagaj, jandarmii au găsit două laptopuri HP, încărcătoarele pentru acestea, două șurubelnițe și o pereche de mănuși. În plus la controlul corporal sumar asupra tânărului de 28 de ani, în buzunar(470 lei) dar și în șosete(3617 lei) militarii au găsit suma de 4087 lei. Au fost întrebați de proveniența banilor și a bunurilor și dacă le pot justifica. Cel mai în vârstă a declarat prima oară că doreau să vândă laptopurile la amanet pentru a face rost de bani pentru că soția mezinului urma să nască la spital… Ulterior, când au fost găsiți banii, mănușile și șurubelnițele, acesta a declarat că cei doi au venit la el cu laptopurile și l-au rugat să meargă cu ei să le vândă la amanet, binențeles pentru o sumă de bani. Ceilalți doi au declarat că laptopurile sunt ale rudelor, după care că le-au găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică … și mai adăugăm noi, ”doamne ce noroc au unii”. Până la urmă, mezinii au declarat că au intrat cu ajutorul șurubelnițelor și au sustras duminică dimineața din sediul ”Colegiului Farmaciștilor”, laptopurile și suma de bani. Cel mic a mai precizat că și-a pus în mână mănușile pentru a nu lăsa amprente. Dimineața l-au rugat pe cel de-al treilea să meargă cu buletinul lui la amanet pentru a vinde bunurile. Au fost verificați și ultimii doi figurau cu mai multe fapte.
Jandarmii au luat legătura cu președintele filialei Constanța care a venit la sediu, a observat lipsa acestora și a depus plângere la secția 4 Poliție Constanța.

Celor trei suspecţi le-au fost întocmite actele de constatare(rețeta) pentru furt calificat și au fost conduşi la sediul Secției 4 Poliție Constanța pentru continuarea cercetărilor.12
Pagina a fost generata in 0.2953 secunde