Spațiile comerciale estivale, scoase la licitație! Vezi când

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Start la depunerea documentelor

Spațiile comerciale estivale, scoase la licitație! Vezi când

Administrație 02 Aprilie 2018 / 18:12 1640 accesări

Agenții economici care intenționează să își deschidă, vara aceasta, spații comerciale cu diverse destinații trebuie să știe că își pot ridica documentele necesare participării la licitaţiile organizate pentru desfăşurarea de activităţi comerciale în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia. Acestea pot fi procurate de la Centrul de Informare Cetăţeni, situat in City Park Mall, la etajul 2. Data limită pentru depunerea ofertelor este 13 aprilie, ora 16.00.

CÂND AU LOC LICITAȚIILE

Licitaţia pentru producere și comercializare îngheţată, popcorn, sucuri naturale, vată de zahar, sandvişuri și închiriere echipament sportiv în muncipiul Constanţa are loc pe data de 18 aprilie, între orele 10.00 şi 15.00, la sediul Primăriei din b-dul Tomis nr. 51. Procedura pentru atribuirea standurilor destinate activităţilor de comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, în staţiunea Mamaia va avea loc în data de 16 aprilie, la ora 11.00, tot la sediul Primăriei. În data de 20 aprilie, între orele 10.00 şi 16.00, va avea loc licitaţia pentru atribuirea de amplasamente în staţiunea Mamaia în vederea desfăşurării activităţilor comerciale de producere comercializare înghețată, închiriere echipament sportiv, comercializare legume fructe și comercializare baloane.

ȘI SPAȚIILE DIN BAZARUL „PERLA” POT FI ADJUDECATE. VEZI CÂND!

De asemenea, licitaţia pentru pentru comercializarea de obiecte hand made și cadouri estivale în bazarul „Perla” va fi organizată în data de 24 aprilie, la ora 10.00, iar cea pentru atribuirea de amplasamente în staţiunea Mamaia pentru desfăşurarea activităţii comerciale de realizare tatuaje temporare va avea loc în data de 26 aprilie, la ora 10.00, tot la sediul Primăriei Constanţa. Relaţii suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare Cetăţeni din City Park Mall sau la numărul de telefon 0241/488.129.12
Pagina a fost generata in 0.2142 secunde