Specialiști americani în neonatologie, în vizită la Spitalul Județean Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Specialiști americani în neonatologie, în vizită la Spitalul Județean Constanța
Sănătate 10 Septembrie 2019 / 19:21 563 accesări 1 comentariu

În perioada 09-14 septembrie, Secția Clinică de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța este gazda unei echipe de specialiști în neonatologie, venită din SUA, de la Norton Children's Hospital din Louisville, Kentucky. Din delegație fac parte prof. Dan L. Stewart, specialist în neonatologie , membru al Academiei Americane de Pediatrie și al Consiliului American de Pediatrie, Francis Joseph Morabito (terapist respirator, specialist în ventilație asistată) și Haley Jane Ward, asistent șef. Profesorul Dan L. Stewart a participat la Conferința Națională de Neonatologie care a avut loc la Poina Brașov, în perioada 5-7 septembrie, iar la Constanța va rămâne toată săptămâna, urmând să ia parte la activitatea din cadrul secției Clinice de Neonatologie a SCJU, să studieze și să analizeze cazurile, să susțină prelegeri pe diferite teme de actualitate si mare interes în neonatologie. Echipa medicală din cadrul Secției de Neonatologie a fost invitată să participe la un schimb de experiență care se va ține anul viitor, la Norton Children's Hospital, Louisville.

Loading...

1 comentariu

edy 08:07:54 / 11 Septembrie 2019
buna treaba dar pe banii cui ?

E bun schimbul de experienta poate ii dezvata pe unii sa mai ceara spaga si sa isi faca treaba cu profesionalism (daca il au) si sa evite evenimentele de malpraxis(asta tine de profesionalism bineinteles)

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.266 secunde