Spectacol de baschet 3x3 la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă și duminică, în Sala Sporturilor, are loc Constanța Streetplay Tomis Battle Spectacol de baschet 3x3 la Constanța
Sport 07 Septembrie 2016 / 18:09 293 accesări 0 comentarii

Organizatorii Constanța Streetplay Tomis Battle au pregătit multe surprize pentru cele două zile de concurs

Organizatorii Constanța Streetplay Tomis Battle au pregătit multe surprize pentru cele două zile de concurs

Timp de două zile, pe 10 și 11 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanța va avea loc ultimul turneu de baschet 3x3 din seria de vară Constanța Streetplay Tomis Battle, un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța. „Avem deja peste 40 de echipe înscrise, cu jucători veniți de peste tot din țară, iar premiile se vor ridica la peste 20.000 de lei, la fel ca la primele două turnee”, a spus Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis. „Salut acest eveniment și sper să aibă același succes ca și primele două turnee desfășurate în această vară. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța este un partener loial, care asigură o parte din finanțare și contribuie la partea de organizare”, a adăugat Mariana Solomon, inspector DJST Constanța.

„Suntem foarte fericiți că reușim să organizăm și al treilea turneu și mă bucur că numărul de copii care participă la astfel de evenimente este foarte mare”, a completat Alexandru Olteanu, președintele Baschet Club Athletic Constanța. Acesta va face parte, alături de Adrian Trandafir, Marcel Gheorghiu și Radu Nicola, dintr-o echipă pur constănțeană, intitulată „Mercenarii”. „Avem o echipă bună și vom încerca să câștigăm!”, a anunțat Olteanu. Turneul se va deschide sâmbătă, la ora 10.00, urmând să se joace până la ora 13.40, când se va lua o pauză, iar meciurile se vor relua la ora 17.00. Duminică, spectacolul din Sala Sporturilor va începe la ora 14.00 și se va desfășura până în jurul orei 21.00.

Organizatorii au pregătit mai multe surprize, printre care și concursuri pentru cei din tribune. În plus, vineri, în sala de sport a Complexului Sportiv „Tomis”, va fi organizat, tot de către Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor și de partenerii săi, un turneu de 1x1 intitulat „The ONE - Tomis Battle”. În această competiție, cei mai buni jucători de baschet se vor înfrunta unu la unu pentru titlul de ,,cel mai bun jucător”. „Este prima oară când organizăm un astfel de concurs la Constanța. Dacă va prinde la public, vom face mai multe evenimente de acest gen”, a anunțat Talpeș.

Citește și:

Constanța Streetplay Tomis Battle, ultimul turneu din seria de vară

Turneul de streetball Constanța Streetplay Cazino și-a desemnat câștigătoarelePagina a fost generata in 0.2094 secunde