Spectacol de sezon la Parada Litoralului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Spectacol de sezon la Parada Litoralului

Monden 04 Mai 2015 / 00:00 859 accesări

Mașinile de epocă ce păstrează parfumul secolului trecut, celebrele motociclete americane Harley Davidson, mașini puternice de raliu și autobuze supraetajate au alcătuit coloana distracției mobile de 1 Mai în Mamaia și Constanța. Sezonul estival a fost deschis, ca și în ultimii trei ani, cu Parada Litoralului, organizată de Asociația Litoral - Delta Dunării (ALDD). Cu așa vehicule s-au plimbat și au înveselit atmosfera din oraș și stațiune zeci de tineri puși pe petrecere, fotomodele, dansatori, vedete, oficialități și constănțeni pasionați de mașini. Printre aceștia s-au aflat președintele ALDD, Corina Martin, designerul Cătălin Botezatu,  președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Aurelian Marin, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Muhammad Murad, sau președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală.   

S-a plecat în paradă de la telegondola Perla, iar prima oprire a fost la Bellagio, unde participanții au ciocnit pahare de șampanie. Corina Martin a mers prin stațiune alături de Cătălin Botezatu într-o decapotabilă roșie, salutând trecătorii care au filmat parcursul. S-a defilat prin stațiune cu retur în zona Butoaie, iar apoi coloana a mers în oraș și a oprit în fața Primăriei Constanța, unde s-a încins o horă imensă împreună cu ansamblul grecesc Elpis.

Ultima oprire a fost în Portul Tomis, unde s-a încins o veritabilă petrecere, iar Corina Martin și-a expus din nou public vechea sa pasiune - muzica, interpretând piese ale lui Dan Spătaru. Un total de peste 50 de vehicule au participat și la această ediție care anunță și promovează celebre evenimente auto-moto care vor avea loc pe litoral pe parcursul sezonului. La această ediție au fost prezenți agenți străini de turism din Turcia și Italia, dar și jurnaliști de la celebrul post TV din Turcia, Star.12
Pagina a fost generata in 0.1561 secunde