Spectacolul „CARAMITRU-MĂLĂELE – CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE” a fost reprogramat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Spectacolul „CARAMITRU-MĂLĂELE – CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE” a fost reprogramat

Cultură 04 Septembrie 2020 / 14:46 646 accesări
Sursa - Teatrul de stat

Sursa - Teatrul de stat

Teatrul de Stat Constanța anunță REPROGRAMAREA spectacolului „CARAMITRU-MĂLĂELE – CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE”, din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru această seară.

Reprezentația se va desfășura DUMINICĂ, 6 SEPTEMBRIE, DE LA ORA 20.30, LA TEATRUL DE VARĂ SOVEJA.

Spectacolul „CARAMITRU-MĂLĂELE – CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE” aduce pe scenă două legende în viață ale teatrului românesc, ION CARAMITRU și HORAŢIU MĂLĂELE, care, acompaniați de un muzician de excepție, ADRIAN NAIDIN se întâlnesc într-un duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin și muzică desăvârșită.

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, „Caramitru Mălăele, câte-n lună și în stele” este un spectacol de improvizație… „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.

Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură și culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Cu vocea sa deosebită și tehnica desăvârșită, Adrian Naidin i-a impresionat întotdeauna pe iubitorii de muzică. Sună ca o întreagă orchestră uneori, iar alteori pictează sau șoptește versuri.

Sursa: Teatrul de Stat

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1674 secunde