Spectacolul puterilor la DNA! Dragnea, urmărit penal?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Spectacolul puterilor la DNA! Dragnea, urmărit penal?
Politică 13 Noiembrie 2017 / 09:15 1822 accesări 1 comentariu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sosit luni dimineață la sediul DNA, unde este audiat în dosarul legat de compania TelDrum din Teleorman. Liviu Dragnea este urmărit penal într-un nou dosar al DNA, una dintre acuzații fiind abuzul în serviciu, alături de alte acuzații. Acum s-ar face pentru prima dată o legătură directă între șeful PSD și controversata firmă TelDrum, respectiv câștigarea de contracte pe bani publici.

Cu toate acestea, pentru a putea fi începută urmărirea penală împotriva liderului PSD, procurorii DNA vor trimite solicitare de începere a urmăririi penale la Camera Deputaților.

Conform unor surse, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA pentru creare de grup infracţional, fraudare de fonduri europene şi abuz în serviciu. Potrivit acestor surse, acuzaţiile au legături cu perioada când Dragnea conducea Consiliul Judeţean Teleorman. Alte nouă persoane care a avut legături cu Tel Drum sau CJ Teleorman sunt aşteptate la DNA, potrivit unor surse judiciare. Petre Pitiş, directorul Tel Drum, este şi el audiat luni dimineaţă. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit luni din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat, în aplauzele susţinătorilor şi ale membrilor PSD.

Dragnea nu a dat declaraţii jurnaliştilor.

1 comentariu

Spectacol marca DNA. 12:26:20 / 13 Noiembrie 2017
Prezumția de nevinovăție..

... Regizorul SISTEMUL TICĂLOȘIT MAFIOT creat de Băsescu T încerca din răsputeri să dărâme guvernul ales Ținta e Dragnea.Prea se potrivesc unele cu altele cu proteste..organizate de SISTEM Poate poate să facă loc lui BLAGA și Turcan adevărați mafioți care de altfel DNA ia achitat !. REGIZORUL ..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2824 secunde