Speranțele de la CVM Tomis Constanța s-au calificat la turneul semifinal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Volei masculin

Speranțele de la CVM Tomis Constanța s-au calificat la turneul semifinal

Sport 15 Februarie 2016 / 18:18 4015 accesări

Echipa de speranțe a CVM Tomis Constanța se menține în lupta pentru medalii

Echipa de speranțe a CVM Tomis Constanța se menține în lupta pentru medalii

Așa cum am mai anunțat, Club Volei Municipal Tomis Constanța s-a retras din campionatul de seniori (Divizia A1) și din Cupa României, din motive financiare, retragere care a fost urmată de cele ale echipelor de juniori și cadeți, din campionatele categoriilor respective de vârstă. Clubul continuă doar în competițiile oficiale ale categoriilor de vârstă speranțe și minivolei, iar grupa de speranțe, alcătuită din sportivi născuți în anii 2001 și 2002, a reușit să depășească primul tur al campionatului național.

Tinerii voleibaliști antrenați de Constantin Burungiu au câștigat cu scorul de 3:0 toate meciurile disputate în cel de-al patrulea turneu din faza interjudețeană, Seria B, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, la Constanța, în organizarea Clubului Sportiv Școlar nr. 1, și au ocupat primul loc în clasamentul general, urmați de CSȘ Buzău, CSȘ Galați și CSȘ 1 Constanța. Acesta a fost ultimul turneu din prima fază a campionatului, iar primele trei clasate au obținut calificarea pentru faza semifinală a CN, care se va desfășura sub forma a patru serii de câte patru echipe, în perioada 19- 20 martie 2016. Pentru faza finală se vor califica primele două clasate din fiecare serie.

Iată jucătorii care evoluează pentru CVM Tomis în competiția rezervată speranțelor: Silviu Partnoi, Alexandru Zaharia, Cosmin Florea, Alexandru Moroșan, Dragoș Moroșan, Andrei Druță, Alexandru Voicu, Ercan Memet, Constantin Petrescu, Andrei Mihalcencu, Toader Ariton, Adrian Ticliceanu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.4096 secunde