Spital militar multirol din Constanţa pregătit să trateze pacienţi COVID în care nu a intrat niciun bolnav

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Spital militar multirol din Constanţa pregătit să trateze pacienţi COVID în care nu a intrat niciun bolnav
Administrație 14 Iulie 2020 / 08:52 2147 accesări 0 comentarii

Chiar dacă în judeţul Constanţa sunt cel puţin trei spitale gata să trateze pacienţi COVID, la începutul epidemiei autorităţile evaluau că numărul cazurilor de infectare va fi mare. Numărul de infectăriconform testarilor a fost de540.

Cu toate astea, pe iarba stadionului ”Portul” din Constanţa stă spitalul milirat multirol pregătit să preia pacienţi Covid.

”Pentru spitalul militar modular de la Constanţa Unifarm a plătit 11,5 milioane. Este gata pregătit cu 56 de paturi. Însă, niciodată, niciun pacient Covid n-a intrat aici”, transmite Mediafax.

Primarul Constanţei rămâne îngrijorat pentru că în perioada estivală litoralul va continua să se afle într-o situaţie de risc, dar spune ca orașulnu stă foarte bine la nivel mare la numărul de testări.

Spitalul Modular de Izolare şi Tratamenteste amplasat pe Stadionul Portul. Prefectul Constanţei anunţa la deschiderea lui: „Rolul spitalului mobil este de a veni în ajutorul combaterii răspândirii epidemiei COVID-19. Spitalul va avea absolut toate dotările necesare, astfel încât pacienţii să beneficieze de tratament şi îngrijiri medicale la cele mai înalte standarde şi va dispune de toate măsurile de siguranţă şi de igienizare astfel încât să ofere siguranţă personalului medical implicat în lupta împotriva epidemiei”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1362 secunde