Spitalul Județean Constanța. Sectia de Dermatovenerologie a fost relocată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vești bune pentru pacienții secției clinice Dermatovenerologie

Spitalul Județean Constanța. Sectia de Dermatovenerologie a fost relocată

Sănătate 04 Februarie 2022 / 12:10 2278 accesări

Condiții hoteliere de înaltă calitate pentru pacienții Secției Clinice Dermatovenerologie, informeazăSCJU Constanța.

Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost de curând relocată. Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr.2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflatā într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării.

Pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului.

În noua locație, situată în cadrul Policlinicii nr 2, la etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă. Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, 3 cabinete pentru medici, 2 săli de tratament și o sală de mică chirurgie.

Conducerea SCJU Constanța are în derulare mai multe proiecte care vizează lucrări de modernizare și igienizare, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1731 secunde