Array
(
    [key] => sport-dance-festival-bucurie-si-miscare-in-scolile-constantene
    [filtre] => 
)

„Sport Dance Festival”, bucurie și mișcare în școlile constănțene!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Sport Dance Festival”, bucurie și mișcare în școlile constănțene!
Sport 10 Noiembrie 2019 / 09:54 515 accesări 0 comentarii

Peste 450 de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” din Constanța au acceptat provocarea „Sport Dance Festival”, proiectul sportiv organizat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Timp de două ore, terenul de sport al școlii a devenit un loc al distracției, în care s-a dansat și s-a jucat handbal, volei, baschet și fotbal.

„Sport Dance Festival” se desfășoară în perioada 15.10.2019 - 31.11.2019, în opt instituții de învățământ din municipiu. Luni, 11 noiembrie, proiectul sportiv ajunge la Școala Gimnazială Nr. 37 din Constanța.

Scopul proiectului este îndrumarea copiilor și a tinerilor către mișcare și sport, dezvoltarea spiritului de echipă și a spontaneității precum și implicarea activă a copiilor în proiecte sportive, prin care să se dezvolte sănătos pentru a deveni adulți responsabili.

Printre partenerii proiectului se numără Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Constanța.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1586 secunde