Sportivi de la CS Farul Constanța, implicați în competiții de atletism și culturism

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sportivi de la CS Farul Constanța, implicați în competiții de atletism și culturism
Sport 16 Mai 2017 / 18:06 644 accesări 0 comentarii

Sâmbătă și duminică, pe stadionul „Iolanda Balaș” din București s-a desfășurat prima etapă a Campionatelor Naționale de atletism pentru juniori 2 și 3, competiție la startul căreia s-au aliniat și trei atleți constănțeni de la CS Farul, antrenați de Eveline Lisenco. La juniori 3, Ștefan Oprișan a ocupat locul 8 la 400 m plat, cu timpul de 56,35. La juniori 2, frații Șiangă au participat în proba de triplusalt: Bianca s-a clasat pe locul 5, cu o săritură de 11,28 metri, iar Stere a fost al 7-lea, cu 12,93 metri.

Alți doi atleți de la CS Farul au făcut parte din echipa României care a participat la un meci internațional găzduit de capitala Ucrainei, Kiev, și la care au mai participat țara gazdă, Cipru, Israel și Belarus. Radu Costache (antrenor Alin Larion) a alergat în ștafeta de 4x100 metri care s-a clasat a treia și a ocupat locul 5 la 110 metri garduri, cu timpul de 14,71. Andrei Cojocaru (antrenor Eveline Lisenco) a ocupat locul 4 la 400 metri garduri, cu timpul de 14,71.

Stadionul „Farul” din Constanța va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, etapa pe zonă a Campionatelor Naționale de atletism pentru copii 1, 2 și 3, sportivi născuți între anii 2004 și 2009. De asemenea, atleții constănțeni vor mai lua parte la sfârșitul acestei săptămâni la Campionatele Naționale pentru seniori, tineret și juniori 1, etapa întâi, și la Campionatele Naționale universitare.

MEDALII BALCANICE PENTRU CULTURIȘTI

Trei culturiști de la CS Farul au făcut parte din delegația României care a participat în weekend la Campionatele Balcanice, găzduite de localitatea Cacak, din Serbia. În proba de fitness, Răzvan Șindelaru a ocupat locul întâi, iar Răzvan Marcoci s-a clasat al treilea. La rândul său, Diana Pivniceru nu a reușit să se califice în finala de șase. Cei trei sportivi constănțeni sunt antrenați la club de Cristian Mihăilescu.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1502 secunde