Sportivi de la CS Farul Constanța, implicați în competiții de kaiac-canoe, tenis de masă și scrimă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sportivi de la CS Farul Constanța, implicați în competiții de kaiac-canoe, tenis de masă și scrimă
Sport 25 Mai 2017 / 16:47 387 accesări 0 comentarii

La sfârșitul săptămânii trecute, la Bascov, a avut loc o regată internațională de kaiac-canoe la care au participat sportivi de la categoriile de vârstă tineret (sub 23 de ani) și juniori 1. Din loturile naționale ale României au făcut parte și trei kaiaciști de la CS Farul Constanța, antrenați de Gabriel Aftenie. La tineret, Daniela Varona a câștigat proba de kaiac dublu 500 de metri (alături de Florentina Caminescu) și a sosit a doua la kaiac simplu 200 de metri. Tot la tineret, Ionel Ciornei a făcut parte din echipajul de K-4 al României, clasat pe locul 2 la 500 de metri. La juniori 1, Angelo Mercur a ocupat locul 2 la K-4 500 de metri.

În perioada 19-21 mai 2017, Sala Sporturilor din Constanța a găzduit Campionatele Naționale de tenis de masă pe echipe, pentru copii cu vârsta între 8 și 10 ani. Formațiile de la CS Farul au terminat competiția departe de podium: Adrian Dumitrescu, Radu Perhaiță, Christian Șerban și Alexandru Macovei au ocupat locul 7 (campioană la masculin a devenit Politehnica Cluj), iar Amalia Drăgulin, Alexia Paraschiv, Denisa Dragomir și Alessia Băncianu au încheiat pe locul 10 (campioană la feminin a devenit CSȘ Craiova). Fetele de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța s-au clasat pe locul 11. Antrenorii sportivilor constănțeni sunt Viorel Filimon, Elena Sebe, Ana-Maria Sebe, Daniela Micu și Iulia Mitrofan.

Săptămâna trecută, la București, a avut loc o nouă etapă din cadrul Circuitului European la scrimă, competiție individuală rezervată sportivilor cu vârsta sub 14 ani. Iată rezultatele sportivilor de la CS Farul Constanța, antrenați de Mihaela Ion, care au concurat în probele de spadă feminin și spadă masculin:

feminin: Iulia Munteanu - locul 13; Ștefania Iordachi - locul 17; Elena Nurciu - locul 18; Theodora Ion - locul 19; Ann Caramanian - locul 27. Au participat 41 de sportive, printre care și două de la CSȘ 1 Constanța: Daria Olteanu a ocupat locul 2, iar Anja Bleanda locul 23.

masculin: Andrei Papp - locul 6; Horia Nistor - locul 12; Dimu Purcărea - locul 19. Au participat 31 de sportivi.

Rezultate din ediția a șaptea a Cupei Engarde-UNEFS la spadă, desfășurată în paralel cu întrecerile Circuitului European:

feminin, U-17: Theodora Ion - locul 6; Elena Nurciu - locul 28; Ștefania Iordachi - locul 32; Iulia Munteanu - locul 33; Ann Caramanian - locul 34. Au participat 37 de sportive, printre care și trei de la CSȘ 1 Constanța: Daria Olteanu a ocupat locul 14, Anja Bleanda locul 17, iar Andra Meran locul 25.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1701 secunde