SSC Farul a încheiat actualul sezon, însă şansele sunt mai mari ca echipa să se desfiinţeze

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a, etapa a 38-a SSC Farul a încheiat actualul sezon, însă şansele sunt mai mari ca echipa să se desfiinţeze
Sport 31 Mai 2019 / 16:38 1560 accesări 2 comentarii
Pedro Celestino a înscris ultimul gol al Farului în sezonul 2018-2019 (sursa foto: Facebook FC Farul Constanța)

Pedro Celestino a înscris ultimul gol al Farului în sezonul 2018-2019 (sursa foto: Facebook FC Farul Constanța)

Ultima partidă oficială susţinută de formaţia SSC Farul Constanţa în sezonul 2018-2019 al Ligii a 2-a la fotbal s-a disputat vineri, pe stadionul din strada Primăverii, jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş şi Marian Dinu terminând la egalitate întâlnirea cu Ripensia Timişoara, scor 1-1 (Pedro Celestino 39-pen. / Mansour 85). Ultimul joc nu a adus şi o victorie, dar fotbaliştii Farului au dat dovadă de caracter şi au intrat pe teren, chiar dacă înaintea meciului au fost anunţaţi că îşi pot căuta echipe, în condiţiile în care problemele financiare sunt tot mai mari la clubul constănţean, care se îndreaptă spre desfiinţare!

Jucătorii Farului au protestat în primele trei minute, pentru a trage un semnal de alarmă, iar oaspeţii au pasat mingea între ei în propria jumătate, respectând decizia constănţenilor.

Au evoluat următoarele formaţii - SSC Farul (antrenorii Petre Grigoraș și Marian Dinu): R. Avram (cpt.) - Joao Diogo, Antoche, Ehmann, Ispas (46 N. Moise) - Rafa Miranda (71 M. Doumbia), Pedro Celestino, Şt. Pacionel, Neciu - Rosado (71 Fotescu), G. Păun; Ripensia (antrenor Alexandru Pelici): Păduraru - Ad. Popa, Tînc, Ţieranu, Străuţ (61 Al. Popovici) - Stoi (72 O. Drăghici), Burdeţ - Chera, Zaluschi, C. Toma (cpt.) (81 Apro) - Mansour.

Să vedem dacă Farul se va salva în al 12-lea ceas de la desfiinţare şi va participa şi în sezonul viitor în eşalonul secund, în absenţa susţinerii financiare din partea autorităţilor locale urmând să asistăm la dispariţia formaţiei înfiinţată cu mare dragoste de către suporterii farişti!

La final, antrenorul principal Petre Grigoraş le-a mulțumit jucătorilor pentru îndeplinirea obiectivului, declarând că pleacă de la Farul cu un gust amar, sperând, totuşi, ca echipa să nu se desfiinţeze: „Măcar nişte diplome pe final de contract, un carton pe care să scrie mulţumim că aţi suportat, că aţi stat în nişte condiţii neprofesioniste, în condiţii dintre cele mai slabe. Dar am făcut-o cu sufletul. Am fost anunţati că putem pleca oriunde. Sper ca lucrurile să se rezolve favorabil şi echipa nu se va desfiinţa”.

Loading...

2 comentarii

Petrica Tupeistul 19:33:49 / 31 Mai 2019
Afara!

In sfarsit scapam de mizeria asta umana care zicea in august ca echipa suporterilor se va desfiinta in maxumum 5 etape. Ce te tot intrebi de ce esti injurat de toti in Cta, tupeistule? Afara, Grigoras!

Farist 09:11:19 / 01 Iunie 2019
Daca nu vrei nu poti

Intr-un oras condus de machidoni cum va inchipuiti ca Farul sa faca concurenta Viitorului ?Aici nu poate existe decat Viitorul si machedoni.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde