SSC Farul a învins categoric Viitorul Fântânele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înaintea partidei de vineri, de la Voluntari SSC Farul a învins categoric Viitorul Fântânele
Sport 29 August 2017 / 22:16 2293 accesări 1 comentariu

SSC Farul este pregătită pentru sezonul 2017-2018

SSC Farul este pregătită pentru sezonul 2017-2018

Anunţată iniţial pe terenul „ITC” din Complexul Sportiv „Badea Cârțan”, prezentarea lotului de jucători şi a staff-ul tehnic al formaţiei SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 3-a, s-a desfăşurat marţi, în cele din urmă, pe terenul „Voinţa”, după care a urmat întâlnirea amicală cu echipa Viitorul Fântânele (Liga a IV-a). Un meci câştigat fără probleme de SSC Farul, scor 5-0, trupa condusă de Petre Grigoraş marcând prin Alin Mazilu, în minutul 17, Asan Ergut, în minutele 68 şi 73, Vasile Şicu, în minutul 75, şi Cristea, autogol, în minutul 89.

SSC Farul a început partida cu următoarea formulă: Cristian Gurău - Claudiu Juncănaru, Mohamed Lamine Diakité, Marian Botea, Marian Vîntu - Alexandru Grigoraş (cpt.), Vlad Suciu, Ciprian Milea, Raphael Stănescu - Alin Mazilu, Konyeha Godwin Onyeka.

Lotul echipei constănţene mai cuprinde următorii jucători: Vladimir Neagu - portar; Mădălin Androne, Costel Niţescu, Gheorghe Dumitru şi Andrei Rusu - fundaşi; Vasile Şicu, Asan Ergut şi Ionuţ Florea - mijlocaşi; Sebastian Agache şi Claudiu Dragu - atacanţi.

Staff-ul tehnic este format din Petre Grigoraş (antrenor principal), Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina (antrenori secunzi), Gheorghe Avram (preparator fizic) şi Dragoş Axente (asistent medical).

Vineri, 1 septembrie, de la ora 17.00, în etapa a doua a Ligii a 3-a la fotbal, SSC Farul va înfrunta, în deplasare, pe FC Voluntari II. Iar meciul din prima etapă dintre SSC Farul Constanţa şi Unirea 04 Slobozia a fost reprogramat pentru miercuri, 6 septembrie, de la ora 17.00, cel mai probabil urmând ca acest joc să se dispute la Techirghiol.

„Din păcate, n-am fost puţin norocoşi, pentru că întârzierea cu care am început pregătirea ne-a costat puţin. Ar fi fost mai bine poate să avem adversari mai facili în primele etape, dar, din păcate, noua tragere la sorţi a stabilit primii doi adversari, cred că cei mai puternici din serie. Joci la Voluntari, prindem şi campionatul întrerupt, iar la Voluntari vor veni, am înţeles, zece jucători de la prima echipă. Acest lucru nu ne bucură foarte mult, dar vom vedea, este o simplă etapă, vom vedea ce se întâmplă. Urmează meciul cu Slobozia şi aici este marea problemă, pentru că în Constanţa nu s-a găsit un teren pe care echipa să îşi desfăşoare activitatea în condiţii cât de cât normale. Trebuie să fim încrezători, este un început”, a declarat, la Dotto Sport, antrenorul principal Petre Grigoraş.

Citește și:

Victorie pentru Axiopolis în Liga a 3-a

1 comentariu

SSC FARUL 13:50:24 / 01 Septembrie 2017
DEVINO MEMBRU COTIZANT

Poți deveni membru cotizant în noul sezon de Liga 3 și vei primi cardul tău de membru personalizat Farul, cu ajutorul căruia, la fiecare cumpărătură făcută la partenerii comerciali din program (aproximativ 1170), susții clubul cu până la 1% din valoarea tranzacției. Folosind acest card de membru cotizant vei primi înapoi până la 5% din valoarea tuturor cumpărăturilor făcute la magazinele partenere din toate domeniile. Vă reamintim că începând cu data de 01.08.2017 a fost implementat noul sistem de cotizaţii diferenţiate pentru sezonul 2017 – 2018, după cum urmează: – 100 de lei/ pers. – “CADET”, pentru cei care nu au împlinit vârsta de 18 ani; – 100 de lei/ pers. – “SENIOR”, pentru toţi suporterii pensionari; – 300 de lei/ pers. – “MARINAR” şi – 600 de lei/ pers. – “LUP DE MARE”.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2977 secunde