SSC Farul a transferat un tânăr atacant

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a SSC Farul a transferat un tânăr atacant
Sport 23 Iulie 2019 / 09:18 1194 accesări 3 comentarii
Alexandru Bodea (sursa foto: Facebook FC Farul Constanța)

Alexandru Bodea (sursa foto: Facebook FC Farul Constanța)

Pe pagina oficială de Facebook FC Farul Constanța a fost anunţat transferul atacantului Alexandru Bodea. În vârstă de 18 ani, Alexandru Bodea vine la Farul de la FCSB, fiind internațional Under 18 şi eligibil pentru regula care impune folosirea a doi jucători Under 20 în formula de start. Alexandru Bodea a debutat la seniori la vârsta de 17 ani și jumătate, în Cupa României.

Începând de luni, suporterii farişti pot cumpăra de la sediul clubului, la stadionul din strada Primăverii, abonamente pentru locurile din tribune în noul sezon al Ligii a 2-a:

600 de abonamente la Tribuna I - 200 de lei abonamentul

400 de abonamente la Tribuna A1 - 300 de lei abonamentul

25 de abonamente la Tribuna 0 - 400 de lei abonamentul

25 de abonamente la Tribuna oficială - 500 de lei abonamentul

„Din motive independente de voința clubului nostru, abonamentele pentru peluze vor fi disponibile în cursul săptămânii viitoare”, a anunţat clubul constănţean.

Loading...

3 comentarii

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

Peluza sud 09:47:18 / 23 Iulie 2019
Bataie de joc!

Dupa ce au iesit la iveala minciunile finantatorului, faptul ca neregulile sunt cat casa si cei de langa el vorbesc ca delapidarea de fonduri publice e mare, finantatorul de carton nu a platit nimica de cand banii de la Cjc sau dus, acum transformarea in Fcsb e vizibila, Gigi B profitand de lipsa banilor a lui Cipri a batut palma cu acesta. Iti dau jucatori si ceva bani si te transformi in satelitul meu, la Clinceni nemaifiind implicat Gigi profita de Ssc si creste copii aici. Vai pula noastra cum am ajuns. Acum Rapid pe buna dreptate va scanda ca suntem sclavii lui Steaua. Bravo Cipriane, bravo celor care te-au crezut si uite.

Qwerty 17:36:24 / 23 Iulie 2019
:))))

Aceeasi persoana comenteaza mereu. Din pacate a lucrat si in club

Fan Farul 23:51:04 / 23 Iulie 2019
Papura voda

Incet dar sigur Farul se indreapta spre naufragiu.Intreaga activitate desfasurata de acest Marica in slujba Farului este cel putin dubioasa daca nu chiar penibila. -Cum poti tu sa speri la promovare cu un lot format exclusiv din copiii in conditiile in care de ani de zile echipele care promoveaza au in componenta si 3-4 ,,coarde,, -Cum poti mintii ca ai investit nu stiu ce suma de bani cand la club nu e platit nimic(jucatori,antrenori,antrenori copii si juniori etc) -Cum poti sa promiti model german cand tu,de un an fiind aici ,nu esti in stare sa ai un gazon macar la nivelul divizionarei 5 Pelinu

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1829 secunde