SSC Farul continuă antrenamentele în Turcia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

SSC Farul continuă antrenamentele în Turcia

Sport 06 Februarie 2019 / 08:39 909 accesări

Aflată în cantonament în Turcia, în Antalya, în staţiunea Lara, formaţia SSC Farul Constanţa ar fi trebuit să întâlnească marţi, într-un meci de verificare, pe FC Vorskla Poltava, din Ucraina. Însă la solicitarea adversarilor, întâlnirea nu a mai avut loc, din cauza problemelor de efectiv ale echipei din Ucraina. În aceste condiţii, jucătorii pregătiţi de Petre Grigoraș, Marian Dinu și Laurenţiu Gheorghe au continuat antrenamentele, urmând să dispute joi, 7 februarie, următorul amical, cu FC Kazanka Moscova (Rusia).

Celelalte partide de verificare programate în Turcia - sâmbătă, 9 februarie: cu CSKA Moscova U21 (Rusia); luni, 11 februarie: cu FC Kolos Kovalivka (Ucraina); marţi, 12 februarie: cu Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina).

„A doua partidă de verificare pe care FC Farul ar fi trebuit să o dispute astăzi (n.r. - marţi) în cadrul cantonamentului pe care-l efectuează în Antalya, cu Vorskla Poltava (Ucraina), a fost anulată la cererea adversarilor. Motivul îl reprezintă numeroasele accidentări cu care se confruntă formația ucraineană, care se află de aproape trei săptămâni în pregătire în Turcia. În aceste condiții, antrenorii Petre Grigoraș și Marian Dinu au refăcut programul echipei, iar jucătorii au efectuat două ședințe de pregătire pe terenul bazei sportive de la hotelul Kervansaray”, a anunţat, marţi seară, clubul constănţean pe pagina de Facebook FC Farul Constanţa.12
Pagina a fost generata in 0.1602 secunde