SSC Farul își va relua pregătirile luni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Returul din Liga a 3-a la fotbal va debuta pe 3 martie SSC Farul își va relua pregătirile luni
Sport 09 Ianuarie 2018 / 21:31 1695 accesări 1 comentariu
Costel Nițescu (dreapta, nr. 8) se desparte de coechipierii săi de la SSC Farul și, posibil, de fotbal

Costel Nițescu (dreapta, nr. 8) se desparte de coechipierii săi de la SSC Farul și, posibil, de fotbal

Echipa de fotbal SSC Farul Constanța a încheiat turul actualei ediții din Liga a 3-a pe locul al doilea, la două puncte de liderul AFC Progresul 1944 Spartac. Având ca obiectiv promovarea, formația constănțeană este în grafic, însă trebuie ca în retur să nu mai facă pași greșiți, pentru a recupera handicapul față de echipa bucureșteană. Astfel, pentru a pregăti optim a doua jumătate a campionatului, SSC Farul își va relua antrenamentele la începutul săptămânii viitoare. Reunirea lotului este programată luni, ora 12.00, la Stadionul Farul.

„Staff-ul tehnic are în vedere efectuarea a două stagii centralizate de pregătire, dintre care unul la Constanţa, în prima jumătate a perioadei de pregătire, şi unul în străinătate. Conform calendarului competiţional publicat de către Federaţia Română de Fotbal, primul meci oficial din 2018 este programat pe 3 martie, în deplasare, cu AFC Unirea 04 Slobozia, echipă clasată pe locul 4”, a anunțat SSC Farul.

COSTEL NIȚESCU ȘI-A REZILIAT CONTRACTUL CU SSC FARUL

Sosit la SSC Farul în iarna trecută, de la CS Afumați, fundașul dreapta Costel Nițescu (28 de ani) a lipsit din lotul echipei constănțene de la sfârșitul lunii octombrie, din cauza unei pubalgii. O accidentare care, spune clubul, ar putea chiar să-i pună capăt carierei de fotbalist!

„Costel Niţescu şi-a reziliat astăzi, pe cale amiabilă, înţelegerea cu Suporter Spirit Club Farul Constanţa, din cauza unei accidentări recurente care este posibil chiar să fie sinonimă cu retragerea acestuia definitivă din fotbal. Deşi conducerea clubului i-a propus continuarea înţelegerii până la expirarea duratei acesteia, Costel a rămas ferm pe poziţie şi a solicitat rezilierea contractului său. Costel Niţescu este unul dintre jucătorii care, în ultima perioadă, au făcut sacrificii importante pentru Farul. A evoluat pe orice poziţie a fost distribuit, pe partea stângă sau pe dreapta, pe postul de fundaş sau de mijlocaş. A plecat de la Farul ca un tânăr de perspectivă cu o figură de adolescent şi a revenit bărbat! Având în vedere realitatea fotbalului de astăzi, în care jucătorii preferă uneori să ia loc pe banca de rezerve doar pentru a-şi încasa salariul, gestul său dovedeşte foarte multă maturitate, dar şi spirit de sacrificiu. Îl asigurăm pe Costel Niţescu de faptul că uşa clubului Farul va rămâne mereu deschisă pentru el şi îi urăm mult succes în proiectele sale de viitor. Împreună ducem mai departe spiritul farist!”, a anunțat luni seară gruparea de pe Litoral.

Citește și:

SSC Farul nu depune armele în privința mărcii FC Farul

Sumă record pentru palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

SSC Farul, pe locul 2 la jumătatea campionatuluiŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1653 secunde