SSC Farul nu depune armele în privința mărcii FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Clubul suporterilor se va prezenta și la următoarea licitație SSC Farul nu depune armele în privința mărcii FC Farul
Sport 22 Decembrie 2017 / 13:51 4626 accesări 9 comentarii
Suporterii SSC Farul sunt cei care ani de zile au cântat în peluză la partidele jucate de FC Farul

Suporterii SSC Farul sunt cei care ani de zile au cântat în peluză la partidele jucate de FC Farul

Marți, după o licitație de circa două ore, marca și palmaresul fostei echipe de fotbal FC Farul Constanța a fost adjudecată de o persoană fizică... necunoscută pentru lumea sportului! S-a pornit de la 3.150 de euro (circa 14.800 de lei) și licitația s-a încheiat în favoarea lui Eugen Palcu, care a licitat 904.450 lei + TVA (aproximativ 1.076.000 lei). Reprezentanții SSC Farul au renunțat la suma de aproape 900.000 de lei, conștienți că enigmaticul Eugen Palcu nu va ceda oricât de sus ar fi mers licitația... Palcu are termen de 30 de zile să achite suma licitată. Dacă nu va plăti, licitația din 19 decembrie 2017 se anulează și lichidatorul judiciar CC INSOL SPRL va trebui să organizeze o altă licitație.

Acuala ocupantă a locului 2 în ierarhia Ligii a 3-a la fotbal, Seria a 2-a, nu depune armele și încă mai speră că va intra în posesia palmaresului, a siglei și a culorilor fostului club fanion al fotbalului constănțean. Iată anunțul postat pe Facebook de SSC Farul:

„Stimaţi suporteri farişti,

În urma evenimentelor de marți, când brandul şi marca F.C. Farul au fost adjudecate de către anonimul Eugen Palcu, dorim să vă aducem la cunoştinţă următoarele:

1. Activitatea Suporter Spirit Club Farul continuă ca şi până în prezent. Chiar dacă dl. Palcu a câştigat această licitaţie, avem dubii serioase că va reuşi să achite suma asumată în termenul prevăzut. Astfel, până la proba contrarie, vom aştepta reluarea licitaţiei, după descalificarea acestuia pentru nerespectarea obligaţiei asumate;

2. Decizia retragerii din procedură a survenit ca urmare a insistenţei şi obstinaţiei cu care dl. Palcu a continuat să supraliciteze. În faţa acestui fapt, am decis că este mai prudent să ne retragem, chiar dacă acest lucru poate fi echivalat cu o înfrângere. Dar, aşa cum am precizat şi mai sus, o considerăm doar o înfrângere de etapă.

3. Singurul lucru pe care l-a câştigat dl. Palcu este notorietatea. De unde până ieri, aproape nimeni nu ştia că această persoană există, astăzi, numele său a făcut înconjurul României, ştirea adjudecării brandului F.C. Farul fiind preluată de toate cotidienele din ţară. Chiar suntem curioşi cum va gestiona dânsul această situaţie.

4. Începând de ieri, Consiliul Director al Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul Constanţa a luat decizia revocării din funcţia de Preşedinte de Onoare a d-lui Ion Draica. Este un gest de normalitate, pentru că nu se mai poate vorbi de onoare, atunci când alegi să lupţi exact împotriva clubului pe care îl reprezinţi.

5. Singura entitate sportivă care a participat la licitaţia de ieri a fost chiar S.S.C. Farul. Pe lângă echipa suporterilor, au intrat în cursă o firmă de construcţii şi 4 persoane fizice. Astfel, considerăm că este justificat să ne întrebăm ce ar fi făcut aceşti oameni cu brandul F.C. Farul? Chiar dacă este târziu să schimbăm regulile în timpul jocului, poate s-ar impune, pe viitor amendarea legislaţiei, astfel încât la asemenea licitaţii să participe exclusiv asociaţii sportive sau să fie obligaţi participanţii să depună cel puţin o scrisoare publică de intenţie cu privire la utilizarea bunului ulterior dobândirii acestuia.

6. Pe această cale, facem un apel către toţi agenţii economici din Constanţa interesaţi de achiziţia brandului F.C. Farul, în vederea eventualei înfiinţării a unui nou club sportiv să vină alături de echipa suporterilor. Şi proiectul nostru este nou, a fost deja confirmat, prin implicarea autorităţilor locale şi nu dorim ca în viitorul îndepărtat sau apropiat să asistăm la un meci în care ambele combatante să aibă sintagma “Farul Constanţa” în denumire.

7. Această licitaţie a avut, fără îndoială şi o parte bună: a stârnit între suporterii Farului o idee de unitate şi o coeziune fără precedent. Dorim să le mulţumim tuturor celor care au fost ieri în faţa sediului CC Insol SPRL, dar şi acelora care au contribuit cu sume de bani pentru achiziţia palmaresului, fie direct, fie prin intermediul licitaţiilor.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!”

Citește și:

Sumă record pentru palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

Bătaie pe palmaresul, sigla și culorile FC Farul!

SSC Farul, pe locul 2 la jumătatea campionatului

Loading...

9 comentarii

CONSTANTA 14:18:48 / 22 Decembrie 2017
CARACTERE INFECTE !

Nu inteleg de ce nu lasa palmaresul suporterilor . Acest fratila este sageata lui hagi . De ce il intereseaza asa mult brandul Farul pe hagi din moment ce are proiectul lui la Ovidiu. Sigla si palmaresul trebuie sa ramana suporterilor , suporteri care de zeci de ani au mers cu aceasta echipa in toata tara si cateva meciuri in Europa. Iar giani nedelcu care a distrus aceasta echipa , sa-si vada de treaba lui , sa nu mai trimita toti aurolacii la licitatie . Aici se vede ura oamenilor , oameni care au fost langa noi la inceput (draica,lica,darius,chivu) si ura celor din oras , gen hagi , nedelcu si altii . Lasati palmaresul suporterilor si lasati interesele deoparte , FOMISTILOR !

radu 14:23:54 / 22 Decembrie 2017
pt chivu

sper ca domnul Chivu sa nu fie implicat in manevra lui darius si draica , pare un om de onoare si stiu ca suporterii il respecta. Succes suporterilor!

Ion 18:22:42 / 22 Decembrie 2017
Ssc

Banii de la consiliul local nu mai sunt?

Utras 18:31:30 / 22 Decembrie 2017
Ultras

Nu au lasat palmaresul pe mana unor jogodii precum Sorin Mihailescu,Ionut E,sau umflatul de Dragos Mocanu pt ca cei din interior stiu planul grupului de 5-6 in frunte cu Muzaca,care se gandeau ca iau palmaresul,promoveaza ,iar dupa vand echipa ,insa nu inainte de a fwce niste meciuri aranjate in div B...Asta este planul lor si despre asta vorbesc toata ziua la cafeneaua de la la gara..Bineinteles ca cei apropiati CLUBULUI stiu de acest plan de distrugere al SSC ului si de aceea nu se lasa palmaresul pe mana lor si bineinteles ca turbeaza..Muzaca,Ionut Eugen,Petrescu, vreti sa distrugeti acest brand,dar nu Sunteti lasati si turbati de furie...Mai avem oricum cateva luni si se va infiinta CAMul si atunci chiar ca vor zbura paduchii cu toate planurile lor murdare!!!

Farist 18:59:28 / 22 Decembrie 2017
.......

Doar fc farul in constanta,,, are dreptate ultrasul ....Mihailescu cu acesti borfasi au distrus fc farul eii lau injurat pe bosanceanu cand omul baga o gramada de bani si tinea farutul sus... noi suporterii adevarati nu sustinem acesti infractori condusi de Mihailescu, rugam oamenii potenti nu lasati sigla si palmaresul fc farul sa ajunga pe mana acestor mizerii.....

FERVENT 19:30:36 / 22 Decembrie 2017
Pentru Utras

MAI FRUSTRATULE TU NU AI SA FACI NICIODATA CE A FACUT MUZACA PENTRU CLUB ,SI RESTUL BAIETILOR LA FEL

MUZACA 20:25:00 / 22 Decembrie 2017
MUZACA

Muzaca a facut urmatoarele pt club: 1.A murdarit imaginea clubului prin prezenta sa de ANALFABET si prin planurile sale de a transforma echipa asta in casa de pariuri pt a si scoate datorie facute la pacanele de el si de cele doua concubine care joaca si ele la aparate. 2. A facut un plan cu ceilalti 3-4 sa vanda echipa (locul) in div B 3.Muzaca= camatar de sume mici care da bani la lume cu 10% dobanda

d 02:39:26 / 26 Decembrie 2017
d

Oferta anului: bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pilu_nelutu@yahoo.ro

Suporter 23:07:26 / 26 Decembrie 2017
Adevarul

Părerea mea personala este ca sigla și palmaresul ar trebui sa fie la primărie, ssc farul echipa înființată de către o parte a galeriei nu este FC farul, ați lăsat FC farul sa moara, ați știut de blaturile făcute și ați papat de pe urma echipei, vati urmărit doar interesele voastre, lăsați echipa pe mana profesioniștilor și scăpați de toate scursurile din club care probabil nici nu știu ce înseamnă un curs de management

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.5444 secunde