Stabilește prioritățile Constanței!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stabilește prioritățile Constanței!
Administrație 03 Februarie 2019 / 17:40 2069 accesări 2 comentarii

Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru comunitatea locală, constănțenii sunt invitați să se implice în ierarhizarea acestora, accesând linkul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. Chestionarul presupune ordonarea următoarelor proiecte, în funcție importanța pe care o consideră fiecare: Riviera Tomis, Extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu”, Extinderea plajelor și consolidarea falezelor, Viteză sporită de circulație calea ferată Constanța - București, Dezvoltarea Portului Constanța, Construcția Spitalului Regional de Urgență Constanța, Drumul TransRegio „Alternativa Techirghiol”, Modernizarea ecluzelor de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia Năvodari, Drumul TransRegio „Marea Neagră” (Constanța - Vama Veche), Amenajarea portului de agrement „Diamant”.

Loading...

2 comentarii

Raspopitu 08:32:50 / 04 Februarie 2019
Alte priorități

Dotarea punctelor termice cu senzori performanți ( cei existenți funcționează dupa cum vrea Viorel). Acum (4.02.19)ora 7,30 temperatura exterioara este 9 grade dar caloriferele sunt fierbinți ,nu poti tine mana pe ele .dece ? Nu a venit Viorel sa mai scada din temperatura apei . DECE ? Problema nu este a primăriei care se ocupa de numărarea voturilor ce urmează , nu este a RADET , ea distribuie si gata , nu este a cet -ului care produce la temperatura constanta 100 grade Celsius . Problema este a noastra : centrale de apartament si gata .

Sergiu 11:09:15 / 04 Februarie 2019
Chestionar stupid .....

..... în primul rând prin obiectivele propuse spre analiză și ierarhizare, cât și prin metoda aleasă de mutare / ierarhizare a câmpurilor specifice obiectivelor. Natura și importanța obiectivelor se situează la un nivel de atenție național și parțial regional, într-adevăr, specifice zonei dobrogene, dar departe ca alocare bugetară și potențial de finalizare într-o perspectivă apropiată de timp. Este bine să ne propunem obiective strategice de mare anvergură, cu siguranță de nerealizat și pentru care nu va răspunde nimeni, în vreme ce puținul buget din ziua de astăzi se irosește pe studii de fezabilitate , chermeze și terenuri de fotbal în pantă.

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.



Pagina a fost generata in 0.1842 secunde