Stadionul „Gheorghe Hagi”, în domeniul public al Municipiului Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În urma Hotărârii de Guvern Nr. 13 din 24 iulie

Stadionul „Gheorghe Hagi”, în domeniul public al Municipiului Constanţa

Sport 25 Iulie 2018 / 07:14 6160 accesări

Guvernul României a decis, printr-o Hotărâre adoptată marţi, trecerea Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi”, situat în strada Primăverii din Constanţa, din domeniul public şi administrarea Ministerul Tineretului şi Sportului, în domeniul public al Municipiului Constanţa, prin Consiliul Local, care se obligă să menţină destinaţia actuală a imobilului.

Rămâne acum să vedem ce se va întâmpla cu stadionul care a găzduit partide importante ale echipei naţionale de fotbal a României şi care a fost menţinut „în viaţă” în ultimii doi ani doar prin efortul suporterilor formaţiei SSC Farul Constanţa şi al voluntarilor, pentru a nu deveni o adevărată ruină. Pentru că situaţia nu este oricum una strălucită, condiţiile existente la stadion fiind în unele locuri jalnice.

Să sperăm că hotârârea cu numărul... 13, dintr-o zi de marţi, să nu fie una de... trei ceasuri rele, iar Primăria şi Consiliul Local Municipal Constanţa vor găsi soluţiile pentru reabilitarea stadionului, iar echipa SSC Farul Constanţa va putea disputa meciurile din eşalonul secund al fornalului românesc pe terenul pe care a reuşit promovarea din Liga a 3-a.

13. HOTĂRÂRE privind actualizarea anexei nr. 30 a Hotărârii Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi transmiterea unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului - Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în domeniul public al Municipiului Constanţa.12