Stagiu de pregătire pentru handbalistele tricolore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În vederea turneului de calificare la JO 2020 Stagiu de pregătire pentru handbalistele tricolore
Sport 17 Ianuarie 2020 / 12:29 373 accesări 0 comentarii
Bogdan Burcea, noul selecţioner al reprezentativei feminine a României (sursa foto: www.frh.ro)

Bogdan Burcea, noul selecţioner al reprezentativei feminine a României (sursa foto: www.frh.ro)

Federaţia Română de Handbal a anunţat, vineri, componenţa lotul naţionalei de senioare pentru prima perioadă de pregătire din acest an. Va fi prima acţiune în calitate de selecţioner al naţionalei României pentru Bogdan Burcea, care a fost validat, joi, în şedinţa Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, în funcţia de selecţioner al naţionalei feminine, până la 31 decembrie 2020, o premieră pentru antrenorul care, la nivel de club, a câştigat Cupa EHF, cu SCM Craiova, în 2018. Bogdan Burcea l-a propus ca antrenor secund pe Robert Licu, cursant master coach în cadrul Cursului Naţional Master Coach organizat de FRH în perioada 2019-2020, informează site-ul oficial al FRH.

Handbalistele tricolore vor evolua în turneul preolimpic 3, care va avea loc în Muntenegru, în perioada 20-22 martie, unde trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri în grupă pentru a se califica la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo. Din grupa mai fac parte Norvegia, Muntenegru și Kazahstan.

Cele 20 de jucătoare convocate sunt: Denisa Dadu (CSM Bucureşti), Yulia Dumanska (SCM Rm. Vâlcea) şi Raluca Kelemen (HC Zalău) - portari, Sonia Seraficeanu (HC Minaur Baia Mare), Lorena Ostase (CSM Slatina), Nicoleta Dincă şi Laura Pristăviţa (ambele de la CS Gloria Bistriţa), Dana Abed Kader şi Alexandra Severin (ambele de la HC Zalău), Bianca Tiron şi Elena Dache (ambele de la HC Dunărea Brăila), Ana-Maria Iuganu, Andreea Rotaru şi Alina Ilie (toate de la SCM Gloria Buzău), Cristina Neagu, Gabriela Perianu şi Crina Pintea (toate de la CSM Bucureşti), Ana-Maria Ţicu, Ana-Maria Savu şi Patricia Vizitiu (toate de la SCM Craiova).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1575 secunde