Standard Liege va plăti două milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Potrivit cotidianului belgian „La Derniere Heure”

Standard Liege va plăti două milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin

Sport 18 Ianuarie 2017 / 16:50 422 accesări
Răzvan Marin este foarte aproape de despărțirea de gruparea patronată de Gheorghe Hagi

Răzvan Marin este foarte aproape de despărțirea de gruparea patronată de Gheorghe Hagi

Cotidianul belgian „La Derniere Heure” a anunțat, miercuri, faptul că clubul belgian Standard Liege a ajuns la un acord cu FC Viitorul pentru transferul mijlocaşului Răzvan Marin, în vârstă de 20 de ani, pentru care va plăti suma de două milioane de euro. Publicaţia belgiană notează că suma de transfer nu este de 2,4 milioane de euro, aşa cum se vehiculează în România. Răzvan Marin a plecat, miercuri dimineaţă, din Cipru, unde se afla într-un stagiu de pregătire cu Viitorul, iar transferul urmează să se oficializeze, cel mai probabil, joi, după efectuarea vizitei medicale.

„Răzvan Marin, un mijlocaş central care poate să joace şi în flancul drept, evoluează la Viitorul şi se vorbeşte despre el că are un talent imens. Liege a reuşit să îl convingă pe Răzvan Marin, care a refuzat echipe mari. Din aducerea lui Marin, Zenit făcuse o prioritate”, mai notează „La Derniere Heure”.

Standard Liege s-a despărţit în această iarnă de mijlocaşul Adrien Trebel, în vârstă de 25 de ani, pe care l-a vândut contra sumei de trei milioane de euro la Anderlecht Bruxelles.

Echipa la care ar urma să ajungă Răzvan Marin ocupă locul 8 în clasamentul primei ligi din Belgia, cu 31 de puncte acumulate în 20 de meciuri.

Cotat la două milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Răzvan Marin a reuşit să marcheze patru goluri şi să dea patru pase decisive în 20 de partide jucate pentru Viitorul în actualul sezon al Ligii 1. Echipa condusă de Gheorghe Hagi este liderul campionatului.

Răzvan Marin are patru selecţii şi un gol marcat pentru prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în octombrie 2016, la vârsta de 20 de ani, patru luni şi 15 zile.12
Pagina a fost generata in 0.2375 secunde