Start în faza finală a Campionatelor Naționale de volei pentru seniori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Divizia A1 la volei Start în faza finală a Campionatelor Naționale de volei pentru seniori
Sport 25 Martie 2016 / 18:50 488 accesări 0 comentarii
Învinsă pe teren propriu de CSM Târgoviște, echipa feminină Dinamo București a ratat posibilitatea de a se bate pentru titlul de campioană a României

Învinsă pe teren propriu de CSM Târgoviște, echipa feminină Dinamo București a ratat posibilitatea de a se bate pentru titlul de campioană a României

La sfârșitul acestei săptămâni, în Divizia A1 la volei vor debuta play-off-ul și play-out-ul, fazele finale ale celor două campionate. După sezonul regulat, primele patru clasate vor juca pentru titlul de campioană a României, în turneul locurilor 1-4 din play-off, iar următoarele patru echipe vor evolua în turneul locurilor 5-8 din play-off. În turneul 1-4, semifinalele se joacă în sistemul „cel mai bun din cinci partide”, la 26 și 27 martie, 2, 3 și 6 aprilie, iar semifinalele turneului 5-8 se joacă în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, la 26 martie, 2 și 6 aprilie. În play-out, echipele care vor retrograda în Divizia A2 vor fi decise în urma jocurilor programate la 26 și 27 martie, 2, 3 și 6 aprilie. Din motive de televizare sau de indisponibilitate a sălii de joc, aceste date oficiale pot fi schimbate, cu acordul Federaţiei Române de Volei.

Iată programul meciurilor care vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Divizia A1 la volei feminin:

Semifinalele din turneul locurilor 1-4 (meciurile 1 și 2): CSM Târgoviște - CSM București (vineri, de la ora 19.30, în direct la Digi Sport 3, și sâmbătă, de la ora 18.30); CS Volei Alba-Blaj - Știința Bacău (sâmbătă și duminică, de la ora 18.00).

Semifinalele din turneul locurilor 5-8 (meciul 1 se joacă sâmbătă): Dinamo București - ACS Penicilina Iași (ora 12.30); CSU Medicina CSȘ Tg. Mureș - CSM Lugoj (ora 18.00).

Play-out (meciurile 1 și 2): VC Unic LPS Piatra Neamț - Rapid București (sâmbătă și duminică, de la ora 14.00); SCM U. Craiova - Universitatea Cluj (sâmbătă, de la ora 18.00, și duminică, de la ora 12.00).

Programul partidelor care vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Divizia A1 la volei masculin:

Semifinalele din turneul locurilor 1-4 (meciurile 1 și 2): SCM U. Craiova - Știința Explorări Baia Mare (sâmbătă, de la ora 14.00, în direct la Digi Sport 3, și duminică, de la ora 16.00, în direct la Digi Sport 2); ACSVM Zalău - Arcada Galați (sâmbătă și duminică, de la ora 18.00).

Semifinalele din turneul locurilor 5-8 (meciul 1 se joacă sâmbătă): Tricolorul LMV Ploiești - Unirea Dej (ora 17.00); AS Volei Club Caransebeș - CSM București (ora 18.00).

Play-out (meciurile 1 și 2): VCM LPS Piatra Neamț - Dinamo București (sâmbătă și duminică, de la ora 16.00).

Universitatea Cluj nu are adversară în play-out, pentru că CVM Tomis Constanța s-a retras din toate competiţiile la finalul turului din sezonul regulat, astfel că a terminat campionatul pe locul 9, salvându-se de la retrogradare.

Citește și:

Știința Bacău e semifinalistă la setaveraj!

Echipa masculină Dinamo, aproape de retrogradare!

S-au decis semifinalele Cupei României la volei

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1547 secunde