Start la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Start la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Sport 22 Aprilie 2014 / 00:00 568 accesări

Ajuns la a 22-a ediţie, turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care are loc la Arenele BNR din Bucureşti şi este dotat cu premii în valoare totală de 426.605 euro, a programat ieri primele meciuri de pe tablourile principale de simplu şi dublu. Din păcate, cuplul român alcătuit din Victor Hănescu şi Andrei Pătrui a pierdut în primul tur al probei de dublu în faţa perechii formate din Eric Butorac (SUA) şi Raven Klaasen (Africa de Sud), cu 6-1, 7-6. Ieri a jucat şi primul român în proba de simplu, Patrick Ciorcilă, nr. 591 ATP, beneficiarul unui wild-card, care a pierdut disputa cu ucraineanul Serghei Stahovski (92 ATP), cu 6-2, 2-6, 1-6.

Astăzi, alţi doi români vor evolua în proba de simplu, Victor Hănescu, locul 76 ATP, întâlnindu-l pe israelianul Dudi Sela, nr. 78 mondial, iar Marius Copil, locul 165 ATP, beneficiarul unui wild-card, jucând împotriva francezului Adrian Mannarino (80 ATP). La dublu, vor intra în luptă şi principalii favoriţi ai turneului, constănţeanul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, care vor juca în primul tur cu francezii Nicolas Mahut şi Adrian Mannarino. Tot azi va evolua cuplul românesc Adrian Ungur / Victor Crivoi, cei doi dând piept cu italienii Daniele Bracciali şi Andreas Seppi.

UNGUR A TRECUT DE CALIFICĂRI Adrian Ungur, locul 118 ATP, a acces pe tabloul principal al probei de simplu, după ce a trecut de calificări. Tenismanul român i-a învins pe Matthias Bachinger (Germania), cu 6-4, 4-6, 6-3, pe Egor Gerasimov (Bulgaria), cu 6-3, 6-3 şi pe Jaroslav Pospisil (Cehia), cu 6-4, 6-4. În schimb, în primul tur al calificărilor, Andras Szekely a fost învins de Paul Henri Mathieu (Franţa), cu 6-1, 6-2, Victor Crivoi a pierdut în faţa lui Mirza Basic (Bosnia), cu 5-7, 6-4, 4-6, Andrei Pătrui a cedat în faţa lui Pere Riba (Spania), cu 6-1, 6-1, iar Andrei Ştefan Apostol a fost eliminat de Ricardas Berankis (Lituania), cu 6-1, 6-3.12