Stațiunile de la malul mării vor fi împânzite de polițiști!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stațiunile de la malul mării vor fi împânzite de polițiști!
Eveniment 03 Iulie 2020 / 11:47 700 accesări 0 comentarii

Potrivit unei hotărâri de ultimă oră, polițiștii dislocați la mare vor patrula prin stațiunile de pe litoral până în septembrie, la finalul sezonului.

Decizia de suplimentare vine la o zi după ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut un control pe litoral, constantând că ”Poliția nu a fost foarte bine organizată”.

Sper să nu ajungă în situaţia în care să se închidă plaje, să fie asemenea măsuri care până la urmă fac şi rău turistului care vine să se bucure de mare sau de soare. Cred că oamenii vor înţelege. (…) La plimbări oameni se aglomerează pentru că aglomeraţia a fost permisă, pentru că poliţia şi echipajele de poliţie nu au fost poate foarte bine organizate aici pe litoral, foarte bine prezentate în spaţiul public şi atunci dacă ai un singur echipaj o dată la trei ore care trece pe faleză normal că agenţii economici poate nu au respectat. Vor fi mai multe patrule, vor fi controale mixte şi se vor suspenda autorizaţiile”, a declarat Marcel Vela.

--------------

Reamintim că, fostului șefIPJ Constanța, comisarul șef Constantin Dancu, i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare. Înlocuirile de la conducerea IPJ Constanța survin pe fondul în care pe litoral au avut loc câteva situații care au nemulțumit mai marii de la centru, în contextul în care suntem în plină stare de alertă și era necesară respectarea unor reguli mai stricte de protecție individuală.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1305 secunde