Ștefan Rus, la prima partidă pentru seniorii Farului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Ștefan Rus, la prima partidă pentru seniorii Farului
Sport 22 Septembrie 2020 / 11:30 350 accesări
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

În meciul disputat sâmbătă, la Constanţa, în etapa a patra a Ligii a 2-a la fotbal, între FC Farul şi Gloria Buzău, scor 2-2, Ștefan Rus a debutat la seniori în tricoul alb-albastru al formaţiei constănţene. Crescut la Centrul de Copii și Juniori de la FC Farul, mijlocașul constănţean a intrat în minutul 84 al întâlnirii, jucând primul meci pentru echipa mare a Farului la vârsta de 18 ani și 6 luni. Ștefan Rus Rus l-a înlocuit în confruntarea cu buzoienii pe Darius Ciolacu, un alt jucător promovat de la Centrul de Copii și Juniori al FC Farul. Acesta a debutat la seniori în urmă cu o săptămână, la doar 17 ani și 29 de zile, iar la jocul cu Gloria Buzău a fost titularizat în premieră.

„A fost un moment intens, mă bucur că am debutat la seniori, chiar dacă rezultatul meciului nu a fost unul corect și cred că trebuia să câștigăm. Sper să mi se mai acorde șansa de a juca și să arăt ce pot. Debutul la Farul este un lucru mare pentru mine, am făcut un pas important în carieră și îmi doresc să continui tot așa. Sper să prind cât mai multe minute în acest sezon și să ajut echipa”, a spus Ștefan Rus pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

Ștefan Rus se află la echipele de juniori ale FC Farul de la vârsta de 14 ani, fiind promovat la prima echipă de către antrenorul Ianis Zicu încă de anul trecut, făcând parte din lotul care a participat la cantonamentul efectuat în iarnă, în Turcia.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1361 secunde