Ştefănescu a transmis mesajul lui Dragnea către parlamentarii PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În ajunul moţiunii de cenzură Ştefănescu a transmis mesajul lui Dragnea către parlamentarii PSD
Politică 09 Octombrie 2019 / 16:39 512 accesări 1 comentariu

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a transmis, pe Facebook, mesajul lui Liviu Dragnea către parlamentarii social-democraţi care este unul de a susţine Guvernul cu toate forţele, indiferent de nemulţumirile personale. „Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar si fārā alte interpretāri: sustineti guvernul! Cu toate forţele! Indiferent de nemulţumirile personale! Avem această obligaţie în faţa milioanelor de români care ne-au votat. Şi nu putem să cedăm ţara unor neaveniţi care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Şi sper ca toată lumea să înţeleagă exact asta”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată în plenul reunit de joi care va începe la ora 10.00. Opoziţia are 237 de semnături puse pe moţiunea de cenzură, numărul necesar dărâmării Guvernului fiind de 233 de voturi.

Loading...

1 comentariu

Cristi 20:26:29 / 11 Octombrie 2019
Hmmm !

Pana la urma , tot Dragnea va stinge lumina la partid ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.182 secunde