Stela Popescu, înmormântată cu onoruri militare şi în aplauzele publicului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stela Popescu, înmormântată cu onoruri militare şi în aplauzele publicului
26 Noiembrie 2017 / 15:12 729 accesări 0 comentarii

Lacrimi şi suferinţă, la Mănăstirea Cernica. Stela Popescu a fost înmormântată duminică în Cimitirul Cernica. Asta pentru că artista a vrut să fie înmormântată alături de marea ei dragoste, Puiu Maximilian. Fiica adoptivă a marii actriţe este devastată de durere, nu s-a dezlipit o clipă de sicriul mamei ei. De asemenea, acolo s-au aflat şi mulţi actori, dar şi oameni simpli, care au iubit-o. Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. Momentul când trupul Stelei Popescu a fost coborât în groapă a fost marcat cu mai multe salve trase în aer de soldaţi din garda de onoare.

Slujba de înmormântare s-a încheiat după ora 13.00. În curtea mănăstirii, mai mulţi soldaţi aşteptau să preia sicriul actriţei Stela Popescu. După slujbă, mai mulţi soldaţi au preluat sicriul actriţei Stela Popescu din biserica "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe" şi au condus-o pe marea actriţă spre locul în care îşi va duce somnul de veci.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost adus, duminică, la Mănăstirea Cernica, la Biserica "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe". Câteva sute de oameni au întâmpinat cortegiul funerar.

Printre cei prezenți la Mănăstirea Cernica se află actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru, Adrian Enache, prințul Paul și Prințesa Lia, fostul fotbalist Rică Răducanu, prieteni şi admiratori ai actriței.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1812 secunde